Alt for mange valg, beslutninger og bekymringer!

Vi er alle perfekte!

Jeg sad netop og tjekkede startsiden på min facebook, og faldt over en artikel som førte mig direkte videre til denne, et blogindlæg skrevet af komiker/forfatter, Christina Sederqvist. her

Normalt plejer jeg at grine af hende, når hun sammen med Linda P optræder skørt og fjollet på Tv(de to bedste komikere, udover Dybvaaaaad, hvis man spørger mig) men da jeg læste dette blev jeg faktisk meget rørt, for hèr blev komikken udskiftet med alvor – alvoren i og omkring unges syn på sig selv. Dette indlæg er bare en lynhurtig update, som jeg laver på min Samsung smartphone, jeg var bare nødt til at dele det! Christina kommer omkring en del ting, som skræmmende nok fylder enormt meget hos unge idag – måden hvorpå vi unge ser os selv og hvor dårlig vores selvopfattelse er. Her var det en ung pige som tog sit eget liv, fordi hun følte for stort et pres til fortsat at kunne fungere. Det gør mig ked af det! Jeg har selv haft lignende tanker, men har altid tænkt på min familie, de som elsker mig. Jeg ville ødelægge deres liv hvis jeg tog herfra på en sådan måde. Anyways. Christina skriver blandt andet noget i retningen af, at unge med psykiske kampe tager til psykolog og begynder så småt at se livet og sine problemer fra en mere positiv vinkel, men når så dette engang er ved at hjælpe, kommer udfordringen i at skulle leve et liv som en “normal” teenager, hvor det pludselig handler om at være perfekt. Hun har ret. Det er mere eller mindre sådan det er – desværre. Men hvad er “PERFEKT”? Er vi kun perfekte hvis vi bruger lag af makeup, har en bestemt hårfarve, går i et helt specielt og dyrt tøjmærke? Er vi perfekte hvis vi får 12 taller i alle vores eksaminer og er det så vigtigt hvad farve båndet på studenterhuen har? Er det ikke perfekt, hvis vi selv er tilfredse – tilfredse med os selv? Jeg vil gerne indrømme at jeg selv er utilfreds med nogle ting hos mig selv, dækker da også mine urenheder med makeup,  men derfor er jeg vel ikke “uperfekt”. Jeg har set nogle billeder florere på instagram, under tagget #PowerOfMakeup, hvor unge kvinder opdeler deres ansigt – den ene side med makeup og den anden side uden. Sådan et billede burde alle unge piger lave, særligt hvis man føler sig uperfekt. Jeg tror jeg vil prøve at uploade sådan et billede èn af dagene!

Godnat herfra :-*

IMG_20150609_033616

 

 

Signature

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Alt for mange valg, beslutninger og bekymringer!