Storytime - Let's go back in time

Throwback – barndom

Hvis der er noget jeg sommetider savner, så er det min barndom, og de ting som eksisterede eller var på sit højeste dengang. Der er mange ting som minder mig om min barndom og mange af disse er nok nogle som andre også husker – i hvert fald hvis I er født i samme generation som jeg er. Nogle kender det måske også, fordi noget af det stadig er til at finde og opleve i dag.
Jeg har lavet en liste med nogle af de ting – Det synes jeg var lidt sjovt at sidde og “rode” med, men der skal heller ikke vildt meget til at more mig! 😉

90'erne

 

Jeg husker tydeligt hvor mange timer jeg kunne sidde foran computeren i min fritid og bruge tiden på at spille “Go Supermodel”, før det var det “Powerbabe” som hittede.
Foruden Go Supermodel, brugte jeg alt for mange timer på at chatte og webcame med mine venner på MSN. Når Go Supermodel blev for kedeligt, var det jo fint at vi havde Habbo Hotel og Rune Scape at ty os til! Yes, det var vel nok fedt.
Men hvis man skal nævne noget som var virkelig fedt, så var det at man altid kunne bruge sine triste 25 ører på Jenka tyggegummi, hvis man alligevel smuttede forbi en nærliggende tankstation – apropos 25 ører… Hvor blev de lige af?

  1. Polly Pocket, Jeg aner ikke hvad man så i det stykke legetøj. Det var det rene plastic bras, men alligevel havde man adskillige dele af dette legetøj.
  2. Humøringe, så bliver det altså bare ikke bedre. Vi købte dem, men den eneste effekt de havde, var at de lavede en klam afmærkning rundt om ens finger, for ja, ens humør kunne de da absolut ikke spotte.
  3. Spejl Æg, må siges at være det spil jeg har spillet mest i min barndom. Sammen med min far og lillebror spillede jeg jævnligt dette, og nøj det var fedt.
  4. Tamagotchi, åh, hvilket vidunder! Jeg tror virkelig at alle i min klasse havde sådan et virtuelt kæledyr – selv drengene havde én, og vi rendte alle rundt med dem i en snor om halsen, mens vi brugte alle vores frikvarterer på at fodre dem og parre dem med hinanden. Det var i sandhed en lille del af familien, at have sådan et væsen!
  5. Venindehalskæder, gosh dem har jeg haft mange af! Et hjerte delt på midten, én til den ene og én til den anden. Virkelig et fint symbol på et venskab, også selvom jeg havde sådan en halskæde med mange af mine veninder og altså ikke kun min bedste veninde, som vel egentlig var og er formålet?
  6. Slinkies, haha, de var nok så fine at se på. Jeg lærte aldrig at lave fede tricks med dem, men det var helt fantastisk at se dem “gå” ned af vores trappe derhjemme – i sær hvis den kunne nå hele vejen uden at støde ind i en kant, for derefter at stoppe sin vandren.
  7. Diddl, wow, det har jeg stadig til at ligge på loftet hjemme ved mine forældre.
  8. Nokia 3310 , “falls on the floor – breaks the floor” – Behøver jeg at sige mere?
  9. Sky dancers, latterligt stykke legetøj, hvilket havde ét eneste formål; at lave “fine” piruetter i luften.
  10. Pop Rocks, får jeg heldigvis stadig lov at finde i butikkerne, og ligesom jeg, elsker min søster dét, så det er heller ikke helt glemt endnu. Noget ret besynderligt slik, men sjovt at mærke hvordan det ligesom popper på tungen!
  11. “Muldvarpen der ville vide hvem der havde lagt en lort på dens hoved”
  12. Tyggegummi cigaretter, som nu er blevet forbudte.
  13. Swipper is, årh, de sodavandsis var de bedste!
  14. Plastkuffert med tegnegrej, haha.. Det var da vældig fint, for hvad er mere fantastisk end et penalhus fyldt med tuscher, farver og blyanter? En stor, upraktisk plastic kuffert fyldt med tuscher, farver og blyanter.
  15. AT smække med telefonrøret – Det siger sig selv, men Gud hvor jeg savner dét til tider, for der er altså ikke noget mere fesent end at “smække” røret på, på en smartphone..

Til slut, ét af min barndoms største, OG ubesvaret spørgsmål: 
Hvem var det egentlig der lagde en lort på muldvarpens hoved?

 

 

 

SIGNATUR

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Storytime - Let's go back in time