Hvorfor elsker jeg de her produkter?

Som sagt; jeg elsker at synge!

Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at Youtube videoen er rigtig dårligt sat sammen. Jeg skulle bare hurtigt fikse en sammensætning af de ting vi har oplevet sammen, da dette integrations projekt stod på!

I samråd med SSP i Frederikshavn skulle der opstartes et musikprojekt, som skulle have som baggrund at få unge udenlandske integreret i det danske samfund. Til de som er i tvivl om hvad SSP er, så er det et samarbejde mellem skole, socialforvaltning og politi (derved opstår forkortelsen SSP).
Her blev der nøje udvalgt 10 unge mennesker som del af projektet, som strakte sig over ca. 8 måneder, jeg var i blandt de 10.
Vi mødtes hver mandag, hvor vi sang, spillede instrumenter, spiste dansk, såvel som arabisk mad. Vi har alt i alt haft nogle hyggelige timer og dage sammen. Vi har udover at øve om mandagen, været på forskellige udflugter og haft forskellige hyggelige arrangementer sammen.
Til slut inden projektets afslutning skulle vores mange timers øvning kastes videre til et lydstudie, så vi kunne få indspillet de tre sange vi havde brugt tid på at øve.
Her skal det siges, at flere af de unge, dejlige mennesker som spiller instrumenter, aldrig har holdt et instrument før, heriblandt Mohamad og Obada.
Jeg er stolt over alle de jeg har indspillet blandt andet “I see fire” med. De er alle vanvittigt dygtige, selvom flere af dem, som sagt er nye indenfor “musikverdenen”
Uden alle de andre kunne jeg ikke have indspillet vokalen og uden vores skønne “musiklærer”, som blandt andet har sit eget band og foruden det har en helt fantastisk sangstemme,  havde det nok slet ikke været en mulighed at nå dertil hvor vi nåede, og uden hans lydstudie havde vi ikke fået indspillet vores sange.

Dette projekt varede kun omkring et halvt år, men vores venskaber er jeg sikker på vil vare for evigt.
Jeg forstår ikke racisme og folks lade holdninger til unge flygtninge, som kommer hertil for at starte et nyt liv i et dansk samfund, med uddannelse, venner og bolig.
Jeg er glad for at have været en del af dette projekt og have mødt de to skønne brødre, Mohamad og Obada. Da jeg mødte de to første gang, forstod jeg ikke meget af det de sagde, men som månederne er gået, er det næsten umuligt at påpege noget jeg ikke forstår – Så jeg tror bestemt at projektet har gjort det som var formålet – Hjælpe unge udlændinge til integration i Danmark. <3

SIGNATUR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvorfor elsker jeg de her produkter?