Mine favoritter!

Hvorfor elsker jeg de her produkter?

I mit seneste indlæg, delte jeg en kollage med billeder af nogle af mine absolutte yndlingsting/produkter (LÆS DET HER) ,  og derfor synes jeg selv jeg burde komme med et nyt indlæg, hvori jeg forklarer lidt mere om et par af disse produkter, for der må jo være en grund til at jeg foretrækker de udvalgte fremfor alt muligt andet. I næste måned er der sikkert nogle andre ting jeg foretrækker, men sådan vil det nok altid være.

Gosh foundation drops tror jeg er helt fantastisk – nu siger jeg tror, for jeg har faktisk ikke brugt den endnu, da jeg startede med en billig udgave, som jeg købte i Normal til 39,- tror jeg det var. Jeg kunne simpelthen ikke finde et ordentligt link eller et billede af den udgave, derfor valgte jeg at vise et billede af én jeg med sikkerhed ved, at alle kan få fat i, i Matas, og så koster den omtrent det samme som man normalt ville give for en hvilken som helst anden foundation. Jeg købte min “drop foundation”, da jeg med alle mine andre foundations har oplevet ekstremt fedtet hud, så fedtet at det faktisk så direkte ulækkert ud. Jeg har tendens til uren hud, særligt acne, heldigvis ikke så meget som da jeg var teenager, så nu kommer der en bums i ny og næ og ellers forsøger jeg så vidt muligt at dække mine efterladte ar med foundation eller concealer. Jeg vil rigtig gerne forsøge at have en så naturlig ansigt struktur som muligt, men stadig ønsker jeg ikke at vise min urene hud frem. Jeg købte den nye foundation i Normal, sammen med en dråbeformet makeupsvamp, som efter min mening er uundværlig! 🙂 Den nye foundation er helt perfekt til min hud, også selvom jeg har en del ar at skulle dække. Den giver et flot naturligt resultat og holder længere end jeg har oplevet med andre produkter. Min hud er i hvert fald tilfreds med denne og det er jeg også! Den er bestemt værd at afprøve, og man kan jo altid, som jeg har gjort, starte med den billige udgave fra Normal, hvilken jeg tror virker lige så godt som alt muligt andet. foundation og svamp

Nogle af jer, hvis ikke jer alle, kender sikkert eller har i hvert fald hørt om kokosolie?
Jeg har ikke lavet specielt meget research på den, men jeg ved at den for omkring 4000 år siden, var anerkendt som et helbredende middel i den asiatiske verden. Heldigvis er den nu (igen) blevet populær i Danmark, hvor folk nu også har fundet ud af HVOR fantastisk den egentlig er.
Nogle bruger den til madlavning, enten til at stege kød og grøntsager i, nogle smører det på deres brød i stedet for almindelig smør (der bør man nok vælge en kokosolie uden smag, hvis man som jeg IKKE kan fordrage kokos). Ud over at bruge den i køkkenet er der også flere og flere som benytter den på badeværelset, til f.eks. ansigt, hud, hår, negle og endda tandbørstning!
Lad mig bare indrømme, at der ikke er noget jeg ikke bruger olien til! Den har (sjovt nok) tildens til at fedte, hvor end man smører den på, men sådan er det jo med de fleste olier 😉
Jeg har købt min olie i Fakta, men den kan efterhånden købes alle steder!
Olien har i særdeleshed gjort underværker for min hud OG mit hår. Jeg bruger den hver dag, både som makeupfjerner, som ekstra tandpasta, som hårkur og et tyndt lag i mit ansigt inden jeg går i seng (tro mig, den kan gøre underværker hos folk med mange ar efter acne!)
Nå, nok for nu, om min brug af kokosolie. Gå evt. på Google eller Youtube. Der er tonsvis af forklaringer og råd til hvad man kan bruge olien til – Tjek evt. den her side (HER) , ellers vil jeg bare sige held og lykke!
Smid gerne kommentarer med, hvad du selv bruger olien til! 🙂

SB-X-Large-800x800

Jeg vil slutte af med at skrive kort om “Sally Hansen Nailgrowth Miracle”, som kan købes i Matas. Jeg købte min første lak sidste sommer, efter at jeg hele mit liv har måtte leve med negle der konstant knækker, flækker, flosser og ellers bare er ekstremt tynde og sårbare, ØV..
Jeg købte lakken til 90 kroner og var egentlig ret skeptisk, for jeg har aldrig brugt “så mange penge” på en neglelak, og tænk nu hvis det blot var spild af penge!
Jeg afprøvede den straks samme dag og brugte den/bruger den et par gange om ugen, under en evt. anden neglelak. Efter en uge var mine negle blevet betydeligt stærkere og faktisk også længere end de før har været, så jeg fortsatte min rutine og efter blot 2-3 uger var mine negle lange og smukke, og stort set umulige at knække. Jeg vil dog huske at sige, at det er vigtigt at fortsætte brugen af denne lak, da resultatet ellers ikke vil holde, så hvis man bruger den et par gange om ugen, burde det give et holdbart resultat! Jeg har anbefalet den til flere af mine veninder og min mor. Senest anbefalede jeg den til min klassekammerat, som faktisk havde ekstremt nedbidte negle. Hun har brugt lakken i få uger og har nu lange flotte negle, så jeg tror bestemt på at Sally Hansen har udført et mirakel til enhver med sårbare negle! 🙂
Undskylder for at nedestående billede er med hindbær, det er bare det bedste billede jeg har af mine negle fra dengang jeg startede med at bruge Nailgrowth Miracle!

Ikke-navngivet-2

 

Til slut, vil jeg ønske jer, som lige som jeg først har vinterferie nu, en rigtig dejlig ferie!

 

Signature

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mine favoritter!