Som sagt; jeg elsker at synge!

“Late Night Studio”

Jeg har hele natten, siddet oppe sammen med min kæreste. Af én eller anden grund, er vi virkelig dårlige til at opretholde en normal døgnrytme, så når vi har ferie, hvilket vi har i denne uge, så bliver nat lavet om til dag og omvendt. Det er virkelig en dum vane at komme ind i, for når jeg så igen skal starte op på gymnasiet om en uge, skal jeg pludselig til at vende det hele igen.
Det er dog ikke for sjov vi sidder oppe hele natten. Vi bruger tiden ret fornuftigt, hvis man spørger os i hvert fald!
Hele natten er blevet brugt på at arbejde med FL studio og vokal indspilning, hvilket tager en del tid, hvis man vil gøre det ordentligt. Når det kommer til at indspille vokal, er jeg enormt selvkritisk, hvilket sikkert også er fint nok, eftersom jeg gerne vil yde mit bedste når det kommer til sang!
Vi kunne selvfølgelig have tænkt lidt smartere og i stedet vælge at sove og indspille musik i dagtimerne. Vi bor på et kollegium med mange andre unge mennesker, hvor sikkert ikke dem alle har ferie som vi har. Jeg har helt sikkert vækket nogle eller i hvert fald generet en del med min sang… Jeg tror jeg synger ret højt, specielt når jeg har headset på mine ører, som i allerhøjeste grad lukker alt andet lyd ude.

Anyways; som nogle af jer måske har bemærket sker der absolut intet på min YouTube kanal. Indtil videre har jeg kun delt én video og lavet en header. Der skulle meget gerne komme mere op på kanalen, derfor arbejder jeg på højtryk med at få indspillet noget musik, både covers af eksisterende sange men snart skulle noget af mit eget også meget gerne være at finde på kanalen! Jeg har en del sangtekster liggende, som bare venter på en melodi og et track!

I nat har min kæreste og jeg fået arbejdet på to covers med sange af “Owl City”. Jeg faldt over sangen “Fireflies” forleden da vi var ude og køre en længere tur, og kom straks til at tænke tilbage på min folkeskoletid, hvor min bedste veninde og jeg elskede Owl City, og nu er jeg bare blevet nødt til at indspille et par covers, for selvom sangene ikke er populære længere, så er de stadig helt fantastiske!

Foruden Owl City, så er jeg helt vild med Ed Sheeran og John Mayer!
Jeg sidder tit og hører deres musik og misunder dem en smule, for hvor ville jeg ønske jeg havde lavet dét musik og skrevet deres tekster!
Hvilke kunstnere kan i bedst lide?

Studio

 

SIGNATUR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Som sagt; jeg elsker at synge!