"Flaskepost fra P - Afdeling Q"

Naturen hér omkring

Naturen omkring Frederikshavn er noget af det allersmukkeste og nok noget af det jeg vil savne når jeg skal flytte til Århus, ja vi er skrevet op til en del lejligheder i og omkring Århus, men ventelisterne er virkelig lange, så jeg tror vi bliver nødsaget til at se på lejligheder på andre måder, for ellers kan vi nok først flytte derned om flere år, og det er lidt for sent, eftersom vi begge skal studerer dernede – jeg skal dog først igang om ét par år, da jeg har brug for et par fri år, i hvert fald ét, og så må jeg se om et år, om jeg har brug for mere tid til at slappe af og gennembearbejde min borderline. Jeg vil gerne sikre mig at jeg har det godt psykisk når jeg skal starte på min karriere, for ellers risikere jeg at være nødt til at stoppe midt i det hele, fordi det bliver for hårdt, hvilket jeg flere gange har gjort i min gymnasietid!
Samuel har også bedre af at komme til Århus, da alt det udstyr han bruger til DJ – jobs står dernede på et lager og fordi der generelt er flere muligheder for at nå de uddannelser vi begge gerne vil på, og Samuel kan lettere nå ud til sine kunder, som søger DJ til deres fester!
Jeg vil gerne på journalisthøjskolen, mens Samuel gerne vil på noget musikuddannelse – Afsted med os! 😀

Anyways.. Naturen hér, den er smuk!
Det er rart at kunne trække sig lidt væk fra byen og bare være sig selv i stilheden, kun med lyde fra fugle og blæsten i træerne, haha, jeg lyder så filosofisk, så naturglad! En smule hippie agtig, måske – Peace on earth og hvad der nu ellers foregår.
Vores natur er ikke vildere end den er mange andre steder. Bornholm har efter min mening Danmarks allersmukkeste natur, mens alle andre steder er meget ens.
I Frederikshavn kan man nyde udsigten over byen fra “Pikkerbakken”. Når man står på toppen er man ca. 71 meter oppe og det er intet mindre end flot! Omkring bakken ligger mere end 70 bunkers fra 2. verdenskrig, så er man vild med krigen, så bør man tage et smut forbi Frederikshavn, hvor vi blandt andet også har museer til de krigs interesserede.

IMG_0256 IMG_0259 IMG_0291 IMG_0235 IMG_0283 niels-juels-kanoner2

 

SIGNATUR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

"Flaskepost fra P - Afdeling Q"