Blog update

Min mening om; Pokémon Go

Lad os da tage en kort snak om Pokémon Go, som for en uge siden, blev lanceret i Danmark.
Spillet er jo efterhånden blevet meget populært, og dette er der bestemt delte meninger om!
Jeg bor i en lille by i Nordjylland – Frederikshavn, og også hér er Pokémon blevet en del af vores hverdag!
Jeg ser mange folk rundt omkring i byen, i forhold til tidligere, dog er de fleste at møde i gågaden eller ved skoven, da det er hér de fleste Pokéstops er at spotte.
Man møder folk, man taler med folk man normalt ikke taler med – Meget kan man sige om Pokémon Go, men det er i hvert fald et socialt spil!
Min mening om Pokémon Go er god. Jeg synes det er et fint koncept, og at det er blevet lanceret i sommerferien, gør det kun endnu bedre, da jeg kender mange, som normalt aldrig kommer ud for en dør. Nu kommer alle jo næsten ud, og det er kun positivt. Vi får motion, vi møder folk, vi ser vores venner, er sociale. Alt dette får vi, i stedet for at sidde inde foran vores computer!
Pokémon bliver nok aldrig det samme som Pokémon til Nintendo, men det er tæt derved.

Jeg har læst mange ting om Pokémon Go den seneste uge. Folk har fundet lig, både i USA og i Odense, fordi de kommer steder, som normalt er ryddet for mennesker.
Man læser også om folk der bliver kørt ned, folk der går ind i andres hjem osv. osv.
Jeg synes det er kørt op i en spids, for jeg tror ikke, at det er så voldsomt som internettet giver udtryk for. Ja, der har nok været tilfælde af nogle som er gået ind i andres hjem og nogle som er blevet ramt af en bil, men det er garanteret kun i få tilfælde dette er sket, men alligevel er det blevet kørt voldsomt op, og blevet diskuteret voldsomt i mediernes lys. Jeg synes man skal slappe lidt af.
Børn kommer ud, alle kommer ud, selv voksne, og det er i og for sig en god ting! Man ser dele af byen man ikke i forvejen kender til, og jo det gør man faktisk! Jeg har den seneste uge set flere ting i min hjemby, som er ret lille, som jeg ikke har set før, i de 21 år jeg har boet her. Jeg kigger ikke konstant ned i min telefon, for jeg har været så smart at sætte vibration til på min Iphone, som så reagerer hver gang der er en Pokémon i nærheden af mig. Min Iphone ligger i min lomme, indtil der er en Pokémon tæt på mig. Jeg cykler, jeg går og jeg er ikke blevet kørt ned af en bil. Jeg stopper ved lyskryds, og går kun over vejen når lyset er grønt. Jeg går heller ikke ind i andres hjem, og kender ikke nogle som har gjort dét. Folk bliver også kørt ned når de ikke spiller Pokémon Go, folk går også ind i andres hjem, uden tilladelse – Man har vel hørt om indbrudstyve?
Disse ting sker i verden hele tiden, og jeg synes på ingen måder, at man kan give skylden til Pokémon Go.
Der er flere tilfælde af gamere som opholder sig i trafikken på ordentlig vis, end der findes tilfælde af gamere der ikke gør, så jeg synes Pokémon er fint, og jeg har intet dårligt at sige om det – Så længe man opfører sig ordentligt og opholder sig i trafikken, som man normalt ville gøre, så er Pokémon ikke til fare for nogle.

Jeg har selv gået omring 30 km. siden jeg downloadede spillet og har samlet mig 61 Pokémon, og den eneste ting jeg har oplevet ved spillet, som kunne være en fare, er alt den friske luft jeg har fået, så ja, det siger vel lidt om hele situationen?

Andre end mig, som også spiller Pokémon Go?
Fortsat god sommer og ferie! :-*

maxresdefault

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Blog update