Min mening om; Pokémon Go

SÅ ved du, at du spiller for meget Pokémon Go

  1. Dine yndlingssko er tæt ved at være trådt i småstykker – Jeg har heldigvis en del sko som flittigt bliver brugt, derved sikrer jeg måske, at hvert par holder i længere tid? Jeg vil dog lige påpege, at Converse sko IKKE er særligt behagelige at have på, når man skal på jagt efter Pokémon.
  2. Du kan ikke forlade dit hjem uden en opladt Powerbank. 
  3. Du bruger dine sidste penge på at købe coins i spillet, for derved at kunne købe dig til flere Pokéballs og Lucky Eggs. 
  4. Nogle indser, at de måske bør skifte abonnement på deres telefon – Et abonnement med en del mere data inkluderet! Jeg har heldigvis ikke oplevet at have brugt for meget data endnu. I mit abonnement er inkluderet 25GB data – Jeg håber virkelig at det er nok!
  5. Du vader rundt klokken lort om natten, blot for at få udklækket et æg eller fange nogle Pokémon, som du ellers ikke har i dit Pokédex – Min kæreste og jeg vadede rundt i nat, fordi vi havde nogle æg der skulle klækkes. Det er fuldstændigt åndssvagt, hvad Pokémon Go egentlig gør ved én! Jeg tror aldrig jeg har gået så meget, som jeg har gjort den sidste uge!
    Jeg tror min kæreste og jeg går omkring 7 kilometer hver dag. Jeg ved godt det ikke er halvt så meget, som mange andre, men det er mere end hvad jeg normalt gør, og tro mig, det kan mærkes i fødderne, særligt de dage hvor jeg har haft Converse sko på, for som nævnt tidligere, så er det altså ikke det fedeste fodtøj at have på, når man skal på jagt! Jeg foretrækker Nike sko, da de er en del mere behagelige at gå langt i!
  6. Dit største ønske er, at fange Pichachu – Mit største ønske var ikke en Pichachu, som jeg dog har fået i et 2km æg i går. Mit største ønske var en Jigglypuff, og den har jeg heldigvis også fået fat i, efter en gåtur i vores skov! Jigglypuff er seriøst min yndlings Pokémon, og det har den altid været. Den er SØD.
  7. Du ved, at du spiller for meget Pokémon Go, når selv din hund er blevet træt af at gå ture. 
  8. Du bliver småhidsig når du ikke har flere Pokéballs tilbage – Pokémon Go er nærmest blevet en afhængighed. Det er uhyggeligt, hvor sur jeg kan blive når jeg ingen Pokéballs har tilbage, men alligevel går jeg glædeligt flere kilometer til de nærliggende Pokéstops, hvor jeg kan indsamle nye bolde!

 

13838365_10208860819311503_1133466414_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min mening om; Pokémon Go