Jeg har ladet mig overbevise af en vagtlæge?!

“Vi havde det let – TAK til Studienet”

Jeg har nu været student i en uge, med sidste eksamen d. 21. juni kl. 14.00!
Det er simpelthen noget af det fedeste jeg længe har oplevet. Jeg ved godt, at det i princippet blot er endnu et afsluttet kapitel i mit liv, med en studenterhue og et afgangsbevis som “medalje”. Da jeg blev konfirmeret i 7. klasse, var dette med garanti noget af det fedeste jeg havde oplevet i mit liv. Når jeg bliver gift, får børn, osv. osv. er dette nok det fedeste, men ja..
At blive student er både skræmmende og fedt på samme tid.
d. 21. juni, hvor dagen endelig kom, var jeg så spændt og nervøs, at jeg vågnede kl. 06:00.. Jeg gik rundt og var meget rastløs hjemme i min lejlighed. Jeg hørte musik, spiste morgenmad, pakkede de sidste småting, og brugte 500 timer på at ligge en perfekt makeup, men alligevel gik tiden ALT for langsomt. Jeg endte med, at tage hen til min mor, fordi jeg ikke kunne overskue at gå rundt derhjemme. Mit hoved var helt proppet og faktisk ved jeg stadig ikke hvad jeg var mest nervøs for – eksamen, hvor jeg desværre kun fik 4, eller om jeg var mest nervøs for at skulle ud foran familie og venner efterfølgende, for at have min hue på hovedet.

13524007_10208653037837096_1225344397_o

Min lillebror var mand for at give mig huen på hovedet. Jeg følte det var mest naturligt for mig, da jeg ikke på nogen måde kan vælge mellem mine forældre, når det gælder sådan en ting. Det blev en langsom seance, da min mor skulle nå at have ordentlige billeder af det hele – Haha!
Anyways, følelsen er fed, specielt når det hér var mit 4. år i gymnasiet. Jeg er stolt af mig selv, fordi JEG ved mere end nogen anden, hvor hårdt det hele egentlig har været. Jeg har opgivet flere gange og skiftet imellem forkskellige gymnasielle uddannelser – Jeg sluttede af med en HF og et gennemsnit på 7,6, så jeg er fint tilfreds!
Jeg tror jeg kommer til at savne at skulle have min hue på hver dag, for man føler sig altså lidt sej med den på – undskyld blærerøvs citatet, det klæder ingen, men studenterhuer er ret fede! Min er desværre blevet noget beskidt.
På onsdag og torsdag skal det hele afsluttes med et brag – Studenterkørsel selvfølgelig!
Vejrudsigten lover regn begge dage, men vi glæder os alligevel til turen bliver vores.

IMG_1284

Dét her er mit 1. indlæg med studenterbilleder – Der kommer nok nogle stykker i denne “serie”, da jeg også har nogle fine gaver og lidt studenterfest at dele billeder fra!
Jeg er bare så lettet og glad, at alt skal deles fra denne fabelagtige tid, hvor alle har det sjovt. Jeg har i hvert fald haft en fantastisk tid som student, og håber alle med drøm om gymnasielle uddannelser vil nyde det lige så meget, for jeg tror ikke nogle studenter vil være oplevelsen foruden, når man tænker tilbage på, hvilken oplevelse det var!
En masse alkohol, ja. Vi nøgenbader også på stranden, holder os vågne i 24 timer osv. osv. men jeg kan garantere jer for, at det er så sjovt!

13556111_10208653007636341_2007514878_o

De næste par år skal jeg intet lave.
Jeg var så kikset, at tage på kommunen to dage efter min studentereksamen, for at ansøge om kontanthjælp – hahaha! Sørgeligt, men sådan må det desværre være for en tid.
Jeg skal starte min behandling, for min personlighedsforstyrrelse, igen. Denne gang får jeg forhåbentligt gennemført den.
Som nævnt tidligere, vil jeg skrive indlæg om min behandling, for måske at kunne komme med gode råd eller lignende, til andre med samme lidelse som min.

STORT tillykke til alle andre med jeres huer, såvel som jeres svendebreve og de tonsvis af andre uddannelser som folk rundt om i landet har færdiggjort i den seneste tid.
I er alle seje. Jeg vil gerne som student påpege, at man ikke kun skal hyldes for at have en hue på hovedet med et rødt eller blåt bånd. Man skal hyldes, for at have kæmpet sig igennem en uddannelse, af en hvilken som helst slags, for alle er uddannelser, og faktisk kan flere af dem bruges nu og hér, hvor gymnasielle uddannelser kun åbner døre til andre uddannelser!
Alle fortjener at blive hyldet og alle bør være stolte! For nogle er det en sejr at færdiggøre gymnasiet, for andre er det en sejr at blive smed, bygningsmaler, tømrer, osv. Ingen af disse færdiguddannede er bedre end andre, for vi har alle kæmpet med hvert vores mål!
Sejren i dét, er at nå de mål vi hver især har sat!

13569811_10208653008036351_1006417242_o

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg har ladet mig overbevise af en vagtlæge?!