"Morgan & Cola - Remixes"

“Liebster Blog Award”

 

liebster-blog-awards-2

Jeg er blevet nomineret til “Liebster Blog Award” som lige nu florerer på BloggersDelight.
Min nominering fik jeg af Inu – Tusinde tak for den! 🙂
Det er en Award, der er målrettet til os små upcoming bloggere, som ønsker at blive større, men som samtidig også ønsker at hjælpe andre bloggere i samme situation.

Reglerne for nomineringen:

– Tak bloggeren, der nominerede dig
– Vis Liebster Award-logoet på din blog
– Besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren der nominerer dig
– Skriv 11 selvvalgte facts om dig selv
– Nominer 11 nye bloggere
– Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede skal svare på

Spørgsmålene som jeg fik af Inu: 

Kaffe eller te? – Jeg vælger helt sikkert kaffe. Jeg kan ikke fordrage te, med mindre jeg virkelig er syg og har brug for noget varmt at drikke! Kaffe derimod, er noget jeg simpelthen ikke kan undvære!
Hygge aften i sofaen eller en tur i byen? – Det kommer an på hvad der sker i byen og hvilket humør jeg er i. Det er super hyggeligt at bruge aftener derhjemme på sofaen med Samuel, en god film og en masse slik, men sommetider er en bytur bestemt også tiltrængt!
D. 23. skal jeg på Buddy Holly og høre ADHD, så det er helt sikkert noget vi er nogle som glæder os til!
1 år med gratis tøj eller gratis makeup? – Wow, den er faktisk ret svær. Jeg elsker jo makeup og tøj, men jeg tror jeg ville vælge et år med gratis tøj! Tænk lige på alt det tøj jeg kunne få revet til mig?
Makeup kan jeg bare købe noget af når jeg lige mangler nogle småting.
Hvem er din yndlingsblogger? – Min yndlingsblogger må være “Fie Laursen” og dernæst “Johanne Kohlmetz”.
Friends eller Beverly Hills 90210? – Jeg ser ikke rigtigt noget af det. Jeg så en del Beverly Hills da jeg var mindre, men der var jeg jo nærmest så lille at jeg ikke forstod handlingen. Friends har jeg set en del af, men jeg tror altså aldrig at jeg har set alle afsnittene. Jeg er mere til krimiserier! Til gengæld har jeg set alle afsnit af  “Greys Hvide Verden”
Hvis du kunne ændre én ting i dit liv, hvad skulle det så være? – Hmm, hvis jeg skulle ændre én ting skulle det nok være tidspunktet jeg valgte at starte i gymnasiet. Jeg var ikke klar da jeg startede, grundet mine psykiske problemer, hvilket har gjort at min tid i gymnasiet har været en lang og hård kamp på 3 forskellige uddannelser. Nu er jeg dog færdig om 2 måneder, efter 4 lange år i gymnasiet!
Hvad er dit bedste minde fra 2015? – 2015 var rent ud sagt et LORTE år. Jeg mistede min mormor til kræften. Måneden efter hendes død, omkom min ekskæreste/kammerat i en trafikulykke. Mit bedste minde fra 2015 må være at jeg mødte min skønne kæreste, som jeg snart har været sammen med i et halvt år, og dernæst min ferie til Bornholm og Sverige med min familie – Det var rart at få det hele lidt på afstand og hygge med mine forældre og to lillesøskende!
Hvem er personen, som du har det tætteste forhold til? – Personen jeg har det tætteste forhold til, må helt 100 være min mor. Min mor er min bedste ven, og jeg tror ikk der er noget min mor ikke ved om mig. Jeg fortæller min mor ALT, virkelig alt!
Hunkemöller eller Change? – Hmm.. Jeg handler ikke nogle af stederne og har vidst aldrig gjort det. Jeg tror jeg har handlet en enkelt gang i Change, men ellers køber jeg for det meste undertøj i H&M.
Hvad fik dig til at starte en blog? – Jeg tror det der fik mig til at starte en blog var, at jeg elsker at skrive og ikke anede hvad jeg skulle skrive om og hvor jeg skulle skrive det. Ud over det, ville jeg gerne komme med råd til andre folk med samme psykiske lidelse som jeg selv har – Borderline personlighedsforstyrrelse. Det går dog ikke så godt med denne del, da jeg valgte at sætte min terapi på standby, fordi jeg følte jeg var nødt til at færdiggøre gymnasiet først. Når jeg starter i terapi igen, kommer der helt sikkert noget op på bloggen, for jeg synes bestemt at min terapi har hjulpet, selvom jeg kun nåede et halvt år. Min behandling er sat til at tage 2,5 år.
TV serier eller film? – Gyserfilm og krimiserier, så ja.. Begge dele 😀

11 facts om mig selv:

1. Min mor er min allerbedste ven og den person der ved allermest om mig! Hun er 20 år ældre end mig, så den lille aldersforskel gør vidst også at jeg har mange ting tilfælles med min mor.

2. Jeg havde det største crush på Zac Efron da High School Musical toppede! Men hvem havde ikke dét?

3. Størstedelen af mit tøj er sort! Jeg er virkelig ikke god til tøj med forskellige farver..

4. Jeg er elendig til at færdiggøre ting jeg sætter mig for at lave eller igangsætte, og det irriterer mig virkelig! Min tålmodighed er bare super dårlig!

5. Jeg ville ønske jeg havde et tættere forhold til min far!

7. Min stedfar betyder rigtig meget for mig! Som jeg længe har sagt, så har jeg ikke én far, men to. Det gode ved mine “fædre” er, at de er forskellige og dejlige på hver deres unikke måde, så jeg vægter ikke den ene højere end den anden! Min stedfar valgte at elske mig og min bror, selvom han slet ikke behøvede det. Min far er verdens bedste far!

8. Jeg hader mit hår! det er så ødelagt efter alt for meget farve og frisure flips! Jeg drømmer mig tit tilbage til lige inden min konfirmation hvor mit hår var langt, kraftigt, lyst og enormt smukt!

9. Den eneste bog jeg har læst færdig er Fifty shades of Grey. Jeg har til gengæld mange halvlæste bøger liggende i nogle kasser!

10. Jeg elsker Twilight og har også alle filmene på DVD! Tro mig, jeg passer på dem. De ligger på en hylde i MIT klædeskab, hvor ingen kommer i nærheden af dem og ingen kan derfor gøre skade på dem!

11. Jeg elsker at synge, skrive mine egne tekster, synger i kirkekor, hvilket jeg har gjort siden starten af folkeskolen! Jeg er ikke kristen, men jeg kan godt lide den stemning man oplever i kirken og så er vi alle som en lille familie! 😀

Jeg nominerer:
Maria , Inu , Line , Sasha , Nanna , Jane , Daniel , Katrine , Alexander , Katrine , Nikki

Mine spørgsmål til jer:
Hvilken person står jer nærmest? // Hvad er jeres største drøm? // Hvilken karierer har i eller hvad vil i gerne arbejde med? // Storby eller landsby // København eller Århus? // Te eller kaffe? // Hvilken computer foretrækker i – Macbook eller Windows? // Android eller Iphone? // Hvordan skiller i jer ud fra andre? // Ønsker i at have jeres helt egen stil eller efterligner i gerne andre? // Stor lejlighed eller hus? //

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

"Morgan & Cola - Remixes"