Ting som for mig er svære at forstå

Blog update

Endnu engang, har jeg været nødt til at holde en længere pause fra min blog, suk….
Jeg var egentlig blevet nogenlunde rask igen, da jeg skulle holde studenterfest i sidste weekend. Festen gik sådan set okay, det var hyggeligt, og min familie og min bedste veninde var der til at fejre dagen med mig, men derefter gik mit helbred, igen, op af bakke… Jeg blev faktisk rigtigt syg, værre end det har været de seneste uger. Jeg er bare ved at være godt træt af sygdom og den her regnfulde sommer. Lægerne kan stadig intet se på de adskillige prøver de tager, og kan derfor heller ikke forklare, hvorfor jeg i flere dage har ligget med næsten 40 i feber. Jeg har nu fået noget andet medicin – en 3. dags kur mod infektion, så hvis det vitterligt har været lungebetændelse jeg har haft under vejs i snart en måned, så beder jeg til guderne om, at den her pille kur, får sat en stopper for det her sygdoms mareridt! Nu vil jeg gerne være rask, og nyde sommeren, når den forhåbentligt snart kommer! 😀

Igår var jeg ude en tur, jeg var simpelthen nødt til at komme ud af vores lejlighed, væk fra min dyne og min seng, hvor jeg har ligget i flere dage!
Jeg tog min kæreste med en tur i gågaden, egentlig fordi jeg skulle bytte en enkelt ting, jeg fik i gave i lørdags, men det blev til lidt mere end dét. Èt eller andet sted, tror jeg måske jeg har savnet at købe ting – Don’t know!
Men i hvert fald gik jeg ikke tomhændet fra byen. Jeg fik lige købt en ny Kähler vase, noget tøj og en del andre småting, som hårprodukter og lignende.
Igår var også dagen, hvor Pokémon Go blev lanceret i Danmark, så dette måtte vi selvfølgelig også prøve! Vi fik fanget en 6-8 Pokémon, faktisk to som havde gemt sig inde i Søstrene Grene – Sært.
Anyways, deres servere gik desværre ned, grundet en gruppe hackere, men det ser ud til, at det nu er oppe og køre igen! 😉

Idag tror jeg bare, at jeg skal slappe af med noget Tv, og spise min sidste pille i min 3 dags kur. Derudover trænger mit hår VIRKELIG til en omgang kærlighed. Det er blevet så slidt og tørt at se på, efter jeg intet har orket i flere uger – Stakkels hår!
Nu har jeg købt en hårkur fra Aussie, som mit hår forhåbentligt vil få bare lidt glæde af!

Jeg håber i andre nyder sommeren, hvor enten i befimder jer, dog håber jeg ikke, at i er fanget midt i alt det skidt som sker i verden for tiden, særligt i Tyrkiet og Frankrig! <3

#PrayForTheWorld <3

IJPc3yw

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ting som for mig er svære at forstå