"Vi havde det let - TAK til Studienet"

Syg for 2. gang på tre uger – GREAT!

Min blog har endnu engang måtte stå stille for en tid – Denne gang på grund af endnu en omgang sygdom. Jeg troede endeligt, langt om længe at jeg var kureret, efter sidste gang, men nu efter studenterkørsel osv. er ovre er sygdommen kommet friskt tilbage – FEDT NOK!
Jeg har nu ligget og været ynkelig i en del dage, hvor min kæreste har serviceret mig i hoved og røv, klamt at sige sådan, men er det egentlig ikke sådan det skal lyde? Haha, misforstå mig bare, men jeg tror de fleste ved hvad jeg mener.
Jeg tror dog langt om længe, at det er ved at vende mod det bedre igen. Jeg skal holde studenterfest for noget familie på lørdag, så jeg SKAL bare være rask, og så beder jeg til at det her var sidste omgang for denne gang.. Hvis der sker mere med hensyn til mine mandler og deres størrelse, som mest af alt føles som to enorme tennisbolde og min hals som brænder så meget, at jeg kunne udsende ild som en drage, så må jeg nok gå den hårde veje og bede til lægerne om at fjerne de skide mandler, som tydeligvis kun er til besvær – For mit vedkommende i hvert fald! ØV.

Jeg ville egentlig skrive flere indlæg om min studentertid, det kommer efter på lørdag, satser jeg på, for til den tid har jeg alle billeder i hus, maden, alle de fine gaver jeg har fået, osv. Der bliver i hvert fald plads til et par indlæg eller 3. For mig er det vigtigt at skrive om de ting som virkelig betyder noget for én, og det at blive student, har for mig været en enorm kamp og jeg er så lykkelig for endelig at kunne kigge på min meget misfarvede, beskidte, dekorerede, men super fine blå hue, og vide: I DID IT!

De her dage drømmer jeg mig egentlig bare til de varme lande – for det vejr vi har herhjemme er bestemt ikke noget at råbe Hurra for, og det ser heller ikke ligefrem ud til, at det bliver bedre. Jeg håber stadig, for jeg nægter at ramme efteråret uden at have haft shorts på mine ben, udenfor!

Jeg håber i nyder jeres sommerferie, og til de som skal til udlandet og dase i den lækre sol, jeg hader jer lidt.

555804_3359451678823_1951163516_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

"Vi havde det let - TAK til Studienet"