Addicted to Snapchat!

TBT – Facebook!

Åh gud…

Når jeg sidder og kigger mine Facebook år igennem, kan jeg virkelig flove mig, dunke mig selv lidt i hovedet og tænke “Nej, Nej, Nej, hvorfor har du delt sådanne ting, Ann-Sophie.. Hvorfor har du skrevet det der, og hvad er dét for et billede?!”
Jeg tror mange vil kunne flove sig over nogle ældre opslag på deres Facebook, men min er faktisk virkelig slem!
Dengang jeg var yngre og endnu ikke anede hvad jeg fejlede, psykisk, havde jeg åbentbart en klar tendens til at dele alt jeg oplevede, alt jeg gjorde, alt jeg følte. Jeg åbnede op på Facebook som om det var mig dagbog – Det er ret skræmmende at sidde i dag og se de ting jeg har delt for år tilbage. Jeg ville aldrig dele så personlige ting om mig selv den dag i dag.
Man bliver vel klogere, men hvor ville jeg dog ønske at nogle påpegede det for mig dengang, så jeg måske kunne have lavet det om!

På min Facebook fra 2008-2011, er der udelukkende opmærksomhedskrævende opslag, opslag hvori jeg beskriver vejret udenfor, til mindste detalje, en masse spil jeg har spillet og en masse tests jeg har taget!
Noget jeg undrer mig over er, hvorfor jeg i nogle af mine opdateringer, brugte ord som “sin” når jeg beskrev mig selv. I stedet for at skrive “Jeg har badet min guldfisk idag”, så skrev jeg “Har badet sin guldfisk i dag” – Det ser faktisk ikke særligt intelligent og gennemtænkt ud! haha…

Jeg deler stadig nogle sjove og ret åndssvage ting på min Facebook i dag, men det er mere sjove hashtags eller underlige billeder med min kæreste, eller min familie, som jeg bare skal have foreviget med alle andre. Heldigvis er jeg dog blevet klogere, og deler altså ikke længere opdateringer om at solen skinner, at jeg har fri fra skole om 2 timer, eller at jeg har det ååååh så hårdt! Vitterligt, så tror jeg mine Facebook venner er bedøvende ligeglade. Hvis de vil vide hvordan vejret er, tror jeg de er smarte nok til at se ud af vinduet!
Nååh ja, sangtekster og andre citater var åbentbart også et kæmpe hit hos mig, som “Facebooker” for år tilbage.
Haha, jeg flover mig virkelig!

Skærmbillede 2016-04-21 kl. 01.34.49

Skærmbillede 2016-04-21 kl. 01.35.47 Skærmbillede 2016-04-21 kl. 01.38.16 Skærmbillede 2016-04-21 kl. 01.38.49 Skærmbillede 2016-04-21 kl. 01.39.52 Skærmbillede 2016-04-21 kl. 01.42.27 Skærmbillede 2016-04-21 kl. 01.42.52

Har i også opdateringer og billeder på jeres Facebook profiler som i virkelig fortryder at i har delt med hele jeres kartotek af virtuelle venner?
Jeg overvejer næsten at lave en ny profil, for at undgå at mine venner pludselig opdager alle de platte ting jeg har delt!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Addicted to Snapchat!