Mine dårlige vaner

Ting som for mig er svære at forstå

GIF er selvfølgelig en meget undrende Dean fra Super Natural – En helt fantastisk TV serie, som jeg er intet mindre end vild med!

  1. Jeg støder tit på det, særligt på Facebook, men alle gange undrer jeg mig gevaldigt over de som vælger at dele et billede af sig selv, alene, med billedteksten: “Jeg har de bedste omkring mig” – Wait, what, for mig at se er der ikke specielt mange omkring dig.
  2. Folk som ikke kan benytte 5 eller måske 4 sekunder af deres liv på at vaske hænder efter et besøg på toilettet, det er da ikke noget som man bevidst glemmer at gøre, eller er det? Måske er det en dårlig vane, nogle mennesker bare har.
  3. At Cocio konstant er på tilbud glæder mig, for jeg elsker Cocio, men hvad jeg ikke forstår er, hvorfor de ikke bare lader prisen være nede omkring de 10 kroner, i stedet for 18-20 kroner. Ingen gider købe dét til den enorme pris, eller måske er jeg bare fattig SU/kontanthjælpsmodtager.
  4. Når folk følger dig på Instagram, men unfollower få sekunder senere – Hvorfor er det overhovedet nødvendigt at trykke “follow” i første omgang, hvis det alligevel ender med et “unfollow” – Desperat efter at få folk til at følge dig, Aaaah, smart trick, bare en skam at det ikke fungerer hér.
  5. Hvorfor man i skolen skal have fag som Fysik og kemi – siden hvornår er det overhovedet blevet nødvendigt at kunne udføre en kemisk proces eller måle på, hvor lang tid det vil tage en rumraket at nå til Mars? Jeg er da ligeglad, og tror ikke jeg er den eneste med denne tanke. – Ikke for at presse på, men uddannelsesstyrelsen burde virkelig genoverveje deres valg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mine dårlige vaner