Syg for 2. gang på tre uger - GREAT!

Mine dårlige vaner

  • Jeg ryger….
    Har bestemt mig for at stoppe indenfor nærmere fremtid – Jeg har røget siden jeg var 12-13 år (Undskyyyld mor)
  • Når jeg handler ind, særligt madvarer, tager jeg ALTID, uden undtagelser, det som står bagerst. Jeg ved egentlig ikke hvorfor – Jeg mindes ikke at mine forældre  nogensinde har gjort det, så det er ikke gennem dem jeg har den vane. Måske vil jeg ikke affinde mig med andres bakterier – I dont know, jeg er mærkelig, med mindre jeg ikke er ene om denne vane? 😀
  • Jeg har en vane med, at jeg altid skal skrive små engelske sætninger i mellem alt det danske jeg skriver. Jeg har aldrig gjort det i en dansk stil selvfølgelig, da jeg altid har skrevet fint, korrekt og meget formelt i dansk. Hvorfor de engelske sætninger skal tilføjes, er mig en gåde. Det ser bare fint ud sommetider, haha!
  • Næsten hver gang jeg tager et rent glas i skabet, skal jeg altid enten skylle det under hanen, eller puste mange gange ned i det, før jeg fylder det op med vand og drikker af det. Er det en dårlig vane eller bare OCD, med frygt for bakterier, ligesom den med varerne i supermarkedet?
  • Jeg bider ikke negle og har aldrig gjort det, men jeg har alligevel en meget dårlig vane med hensyn til mine negle. Jeg piller ALT for meget ved dem, særligt når jeg har neglelak på, hvilket jeg faktisk altid har – Det sidder bare ikke på i mere end få timer, før det første allerede er pillet af, af åndssvage mig.
    For det meste kommer jeg i samme ruf til at totalt smadre mine stakkels, lange negle, som ender med at flække, knække, smuldre, brække, flænse i 1000 forskellige retninger og faconer – Det er den vane jeg allerhelst vil af med, pånær rygningen, for den skal jeg helt sikkert have lagt på hylden, som det absolut første!
  • Jeg ved ikke om dette er en dårlig vane, eller bare en vane, men jeg bruger VIRKELIG meget læbepomade. Jeg kan nogle gange tage mig selv i at tage læbepomade på tre, eller flere gange, i løbet af få minutter. Jeg elsker altså bare læbepomade – specielt de som har tilsat duft eller Mentholatum, som er mit absolutte yndlings produkt til mine læber.
  • Når jeg skal sove, må intet af min krop stikke ud over sengen. Jeg kan tage mig selv i, at blive meget paranoid hvis jeg pludselig kommer til at vippe min fod eller andet ud over sengekanten, for tænk nu hvis “Boogie man” tilfældigvis er under min seng, én af de nætter hvor min fod uheldigvis er kommet på afveje – Jeg har set for mange gyserfilm.
  • Lad mig henvise til ovenstående: Jeg ser for mange gyserfilm.
    Jeg ser alt for mange gyserfilm, og jeg elsker dem,  men ender sommetider også med, at blive paranoid over dem og deres handling!

 

IMG_0268

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Syg for 2. gang på tre uger - GREAT!