Er lave karakterer et tabu?

ENDELIG!

Jeg har gået rundt i flere dage, og været sur og negativ over, at jeg ingen hvid kjole har fundet til at have på når jeg, om 13 dage, bliver student fra Frederikshavn Gymnasium og HF Kursus.
Min kæreste mente så, at vi skulle tage en tur til Aalborg og tjekke deres butikker igennem for hvide kjoler. Vi har ingen penge – SU i hved, men Aalborg tog vi nu alligevel til. Så kunne vi i samme ruf også lige gå lidt rundt og nyde den by vi forhåbentligt snart finder lejlighed i.
Aalborg er faktisk en rigtig dejlig by. Den er større end Frederikshavn, som er den eneste by jeg nogensinde har boet i, men trods størrelsen, har Aalborg stadig en del af den charme, som jeg så godt kan lide ved Frederikshavn.
Nå, nu var det ikke min mening om byen, der skulle frem i dette blog indlæg, men nærmere min søgen efter kjolen jeg skal have på, når jeg får min hue på, om mindre end 2 uger!
Jeg fandt lynhurtigt en super sød kjole i H&M, hvilket var enormt rart, specielt da den samtidigt var vanvittigt billig – 80 kr. er ikke meget at forlange, så jeg tog lige en blålig skjorte med i købet, også til 80 kr. Nu er båndet på min hue jo blåt, da jeg bliver HF student, så det hele behøver ikke være helt hvidt.
Jeg har heldigvis også et par kjoler her hjemme, som jeg kan bruge i min studentertid, men ingen af dem er gode nok som den helt særlige kjole jeg skal have på d. 21. juni!
Til min kjole, tror jeg stadig, at jeg hopper i mine sorte Converse sko. Jeg fortryder stadig at jeg havde fine stilletter på da jeg blev konfirmeret, hvor jeg egentlig ville ønske jeg havde haft hvide Converse eller nike air på, så nu må jeg gøre det når jeg bliver student.
Måske finder jeg på, i sidste sekund, at jeg hellere vil have nogle flotte stilletter på, men alt det kommer der mere om på bloggen senere!

Vigtigst af alt lige nu, er at jeg fandt min kjole. Jeg har en blå neglelak, min halskæde fra min afdøde mormor og min fingerring fra min afdøde farmor. Jeg savner dem begge hver dag, og min mormor har ALTID støttet mig i forhold til skole. Hun døde for knap et år siden, men jeg er sikker på at hun holder øje et sted, hvis hun da ikke sidder sammen med mig til alle mine eksamener. Jeg er meget overtroisk, særligt efter min mormor forlod os, efter nogle måneder med sygdom. Jeg har lige siden min 1. eksamen haft smykkerne fra mine bedsteforældre på, lidt som en form for lykke, selvom det dog gik forfærdeligt til min seneste eksamen. Jeg tror på, at de begge er med mig i alt hvad jeg går igennem lige nu, og den dag jeg får min hue på hovedet, skal jeg helt sikkert også op på kirkegården og stille en blomst til dem begge. De ligger heldigvis på samme kirkegård, med få meters afstand, så det er dejligt let, når man skal besøge dem! 🙂
Nok om afdøde bedsteforældre og eksamen, haha. Det måtte altså bare med.

I Aalborg måtte jeg også en tur i Salling….
Punktum, punktum, jeg ved det godt. Det lyder ikke særligt positivt, hvilket det måske heller ikke er. Normalt er Salling en butik jeg holder mig fra. Jeg synes den er forvirrende at gå rundt i, jeg har normalt ikke penge til de mærker de sælger og så er der for det meste ALT for mange penge. Af én eller anden grund, føler jeg mig ikke “fin” nok til at komme derinde, hvilket måske lyder helt åndssvagt, men jeg synes bare, at de som kommer i Salling er noget helt andet end hvad jeg er – Dårligt selvværd fra min side, måske! 😀
Anyways, jeg gik ikke i Salling uden grund, hvilket jeg ellers normalt ville gøre, i forbindelse med at mine veninder skal derind og bruge en masse penge på “Mac Cosmetics”, “Dior” osv. osv.
Jeg har virkelig ikke forstand på Makeup, og derfor plejer jeg bare at købe det, som virker lovende – desværre har det altid været uden held, når jeg har købt Foundations fra “Rimmel” , “Max Factor” og lignende billige mærker fra Matas. De jeg har købt gennem tiden har altid lovet “Fri for fedtet hud” , “Mat Finish” – Lol.. Det passer jo slet ikke.
I dag tog jeg derfor i Salling, gik hen til de smukke piger som stod ved afdelingen med Mac produkter og forklarede hende, hvad jeg netop har beskrevet.
Hun fandt hurtigt en foundation frem på hylden mellem de MANGE forskellige og testede den på min hud. Farven passede perfekt, hvilket også er første gang.
Jeg testede for nyligt foundation fra “Nilens Jord”, men den lyseste af deres, er for mørk til min hud, så det gik jo slet ikke..
Nok koster Mac foundation 265 kr. i dette tilfælde, men når jeg tænker over, hvor mange, måske 1000 kr. jeg har brugt på lorte makeup, så ber’ jeg til Gud om, at Mac makeup er det nye og bedre for min hud!
Den unge kvinde som betjente mig i Salling, var i hvert fald super sød, så jeg kan bestemt tillade mig selv at bruge nogle penge derinde igen i fremtiden, når jeg løber tør for produkt.
Min næste Mac køb må blive en concealer eller måske en læbestift, eller vent.. Deres pensler! – Føj, jeg bliver fattig blot af at tænke på det.
Det er første gang jeg har købt noget fra Mac, så det er faktisk helt underligt for mig at gå rundt i gaderne med en sort Mac pose i hånden. Poserne er ikke just behagelige at bære rundt på, haha!

Wow, det her indlæg blev længere end jeg havde troet, men måtte altså bare dele de her ting med jer!
Hvad synes i om produkter fra Mac Cosmetics? 🙂

Jeg håber i, endnu,  nyder sommeren <3

Studenterkjole

  1. HER 2. HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Er lave karakterer et tabu?