All about // Fishnet styling

Mors dag // Det gav jeg min mor

Nu er det efterhånden et par dage siden, at der var mors dag – Nemlig d. 14. maj
Jeg giver altid min mor ét eller andet på dagen, og ligeledes giver jeg min far en gave på fars dag, som vidst nok er d. 5. juni?
Min mor er rigtig glad for hjemmelavede gaver – Det har hun altid været. Hun får da også hjemmelavede gaver engang imellem, selvom jeg nu snart er 23 år.
Jeg er rigtig god til at give min mor mange gaver, særligt til fødselsdag og juleaften. Både til jul og hendes fødselsdag i marts fik hun noget hjemmelavet, ud over de ting jeg i forvejen havde købt til hende. Jeg bruger vidst også nogle gange liiiidt for mange penge på min mor, men så tænker jeg altid over, hvor mange penge hun har spenderet på mig igennem mit liv.
Hun har på det seneste fået en del tegninger i rammer, som jeg har brugt hundrede år på at lave, men til mors dag havde jeg bagt hindbærsnitter til hende, og dekoreret dem. Af én eller anden grund fik jeg kun taget ét meget sørgeligt Iphone billede af de fine kager. Jeg plejer ellers at klikke løs på min Canon når jeg har bagt kage!
Ud over kage købte jeg en gave pose i Føtex, som var lavet specielt til mors dag. Faktisk en rigtig fin blanding med blandt andet en Orkide, et bolig magasin og en lækker body creme fra Elisabeth Arden! Min mor blev dog mest glad for kagerne. Hun synes det var sødt at jeg havde brugt en hel aften, på at lave kager til hende.

Hvor mange forkæler jeres mor på mors dag, og i så fald, hvad finder i på til hende?

18552947_10211515235390246_1508209600_o

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

All about // Fishnet styling