This or that - Tag

Brunch!

Når man er ung og bor på kollegium lever man vidst ikke som så mange andre gør.
Hér gør vi i hvert fald ikke. Siden jeg flyttede hjemmefra for 3 år siden, har jeg virkelig levet underligt. Jeg har spist mærkeligt og på helt forkerte tidspunkter. Det er virkelig sjældent at jeg har fået noget ordentligt og nærende mad. Jeg ved ikke, om det bare er sådan på et kollegium, eller om Samuel og jeg bare er anderledes i forhold til så mange andre. Vi får mad, selvfølgelig gør vi dét. De første måneder af vores forhold levede vi af pizza, burger og andet takeaway mad, pandekager og andre halvusunde ting.
Sommetider har vi da taget os sammen til at lave sundt mad, kød, grøntsager, salat og lignende.

Forleden dag blev det altså til brunch – til gengæld en kanon lækker én af slagsen!
Måske var det også fint nok og ret selvforskyldt at dette blev vores morgenmad. I ferier bytter især jeg, om på nat og dag, så jeg står først op til aften. Når jeg står op til aften kan jeg altså ikke starte “dagen” ud med varmt mad, kartofler, grøntsager eller lignende – Jeg skal have min morgenmad, hvad enten det er havregryn, franskbrød eller som forleden dag, brunch.

IMG_0437 IMG_0442

SIGNATUR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

This or that - Tag