Student 2016

ZancaSonne Wishes

Hey girls!

Jeg faldt netop over siden ZancaSonne, og må sige at jeg er blevet lidt forelsket i den. Jeg ved ikke om andre kender den, men jeg gjorde i hvert fald ikke, inden jeg sad og søgte på hvide kjoler til min studentereksamen og dermed blev ledt ind på hjemmesiden, som i øvrigt har nogle utroligt smukke kjoler, hvoraf jeg linkede til én af dem i mit seneste indlæg. Jeg er vild med hvidt tøj og det har de meget af på nævne hjemmeside – Jeg synes på én eller anden måde at hvid signalere noget helt andet end andre farver. Tøjet fra ZancaSonne er lige efter min smag. Det er enkelt og fint, men samtidigt stilet og så elsker jeg dét!
Foruden at have noget helt fantastisk tøj, så har de gratis fragt til pakkeshop og mulighed for afbetaling gennem Viabill, som nogle af jer måske kender og har benyttet jer af.

zancasonne

1.Beigefarvet stillet 350,- (HER) 2. Cremefarvet taske 550 ,- (HER) 3. “Must Have Tilbud” starter om 16 timer 59,- (HER) 4. Hvid kjole 250,- (HER) 5. Blonde kjole 450,- (HER) 6. Råhvid jakke 400,- (HER) 7. Sandfarvet bukser 450,- (HER) 8. Cremefarvet bluse 250,- (HER)

SIGNATUR

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Student 2016