Brunch!

Student 2016

1 / 2 / 3 / 4 / 5

studenterkjoler

Selvom jeg ikke engang har fået læseferie endnu, og først får det om halvanden måned, så synes jeg alligevel at studentereksamen kommer tættere og tættere på. Jeg er nervøs, men samtidigt glæder jeg mig helt enormt til jeg er færdig. Jeg tror først det går rigtigt op for mig, når jeg står med huen på hovedet i slutningen af juni, og jeg tror jeg vil komme til at savne gymnasietiden, mine lærere og følelsen af at jeg stadig, på nogle punkter, er et barn i den store farlige verden. Jeg bor trods alt stadig få hundrede meter fra mine forældre, men når jeg skal starte på min uddannelse, skal jeg hele vejen til Århus – For en lille skrøbelig frederikshavner som mig, er dét et stort spring at skulle tage i livet!

Båndet på min hue er blåt, da jeg studerer på HF, derfor kan jeg enten vælge blåt eller hvidt tøj. Jeg er mest tilhænger af hvid, da blå ikke passer til mig, og faktisk bryder jeg mig bare ikke om farven blå.
Jeg vil ikke vælge det første og det bedste tøj til min studentereksamen, for så ved jeg bare, at jeg ender med at fortryde, og hvor vil det bare være ærgerligt!
Jeg føler jeg er ved at rende tør for tid og derfor skal jeg virkelig til at finde min kjole.

SIGNATUR

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Brunch!