Angst for at køre bil #1

“Når 2 bliver til 3”

Når man læser overskriften, vil man sikkert med det samme tænke, mor, far og børn.
Lad mig lige skynde mig at sige, at det langt fra er hvad det handler om, men tæt derved.
Jeg har blot tænkt mig at lave et kort indlæg om vores lill chihuahua hvalp på 5 måneder.
Men lad mig også slå fast, at dét at have fået en hund, ikke er noget let job. Det er hårdt, meget hårdt, for han skal have opmærksomhed. Han skal ud og luftes, han skal have mad, vand, han piver og gør om natten. Han kan ikke være alene, han bliver sur når han skal køre bil. Jeg kunne blive ved. Til gengæld er han også en lille skat, som gør fremskridt hver evig eneste dag.
Det er super fint, når børn lærer at sige mor og far, men hey, det er da mindst lige så sejt, når en hundehvalp lærer kommandoer, som sit, dæk og giv pote!
Jeg er i hvert fald en stolt hundemor, hver gang min vovse lærer nye ting, eller gør fremskridt til hvalpetræning, når vi hver søndag mødes med andre hvalpe og deres ejere, til halvanden times træning. Det er benhårdt, men det hele værd!
Jeg vil rigtig gerne have flere små hunde herhjemme, men eftersom vi bor i en lille 36 kvm. lejlighed på en kollegium, er det ikke nu, det bliver aktuelt. Måske en gang i fremtiden, når vi får en større bolig, måske med have, kan vi investere i en legekammerat til vores dreng, som forresten hedder Hans! Det glemte jeg vidst at nævne! 🙂

img_2206

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Angst for at køre bil #1