Regnjakker // Så kender man den danske sommer

Det er der sket i den seneste tid

Nu er det ved at være et stykke tid siden, at jeg sidst har skrevet et blog indlæg. Der er sket en del ting på det seneste, og tiden har ikke rigtigt været der til at skrive på bloggen.

Det vigtigste som er sket den seneste måned var, da min lillebror fik sin hue på d. 19. juni efter 3 års slid på STX.
Jeg gav ham sin hue på, men det var jeg ikke ene om. Min lillebror, som forresten hedder Jonas, fortalte først d. 19. hvem der skulle give ham huen på. Jeg derimod vidste det allerede 2 måneder inden min sidste eksamen – Stor forskel på mig og min bror.
Anyways. Jonas kom ud fra sin sidste eksamen, og vi stod med flag. Jonas havde stadig ikke fortalt hvem der egentlig skulle give ham huen på, så vi var spændte.
Det endte med at blive vores mor, vores far og jeg. Så vi tre tog i hver sin side af huen og så fik vi sat den på hovedet af en meget lettet og glad student. Det så dog lidt sjovt ud, eftersom min bror er næsten 2 meter høj. Han måtte bøje sig ned i knæ.

img_2940

img_2945

img_2996

img_3076

img_3035

Stort tillykke til alle årets studenter og studiner!
Jeg håber i alle har haft nogle pisse fede dage med huen på hovedet!

Ud over at min lillebror er blevet student, som er helt fantastisk, så tror jeg faktisk jeg er blevet mere klar over min egen fremtid.
Endnu engang er min terapi i Brønderslev blevet sat på pause, måske op til halvandet år – Knapt så fedt! Men sådan er det.
Jeg keder mig på kontanthjælp, og faktisk vil jeg bare gerne videre med mit liv nu. Nogle mennesker nyder at nasse på samfundet, som nogle vil kalde det. Jeg derimod, vil egentlig hellere have en lav SU og en videregående uddannelse – En værdig fremtid så at sige!
Nu har jeg gået hjemme i et år, siden jeg blev student sidste sommer. Dagene føles bare længere og længere for hver dag der går, og jeg bliver ældre og ældre. Jeg vil gerne have min uddannelse inden jeg er 80..
Jeg bliver godt nok kun 23 i år, men alligevel.

Tidligere har jeg nævnt, at jeg gerne vil være journalist, men den er jeg vidst ved at se bort fra igen.
Efter at uddannelsesloftet er blevet en del af det danske uddannelsessystem, er det ikke længere muligt for mig, at gå den vej jeg gerne ville.
Jeg ville gerne have læst på universitetet – Dansk og samfundsfag, og så søge ind på journalisthøjskolen dernæst. Sådan kan man ikke gøre længere, grundet uddannelsesloftet, og uden uni delen tror jeg ALRIG jeg kommer igennem nåleøjet til at blive journalist.
Til gengæld er jeg ud over at være glad for at skrive, også rigtig glad for at tegne og generelt være kreativ. Jeg har tegnet RIGTIG meget mens jeg har været på kontanthjælp, dog på papir med en blyant. Nu har jeg anskaffet mig en Wacom tablet, og tegner nu i stedet i Photoshop. Det kræver lidt at vende sig til dét, når man har været vant til et stykke A4 og en stiftblyant.
Med denne kreativ egenskab, har jeg nu en delvis plan om at uddanne mig til grafisk designer, nærmere betegnet “Grafisk designteknolog”.
Denne uddannelse tager 2 år og foregår blandt andet på UCN i Aalborg, hvilket jo er ret heldigt, eftersom min kæreste og jeg gerne vil flytte til derned.
Jeg kan desværre først søge ind til næste år i februar, så ind til da, må jeg se om jeg ikke kan finde et arbejde, eller måske starte en webshop og sælge mine projekter.

 

God sommer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Regnjakker // Så kender man den danske sommer