Det er der sket i den seneste tid

All Things Yellow

Egentlig synes jeg at gul er en ret fed farve – Jeg har intet i gult herhjemme, hverken tøj eller interiør.
Måske burde jeg begynde at købe ting med flere farver. Jeg har en ting med neutrale farver, som sort, hvid og grå. Enormt kedeligt, det ved jeg, men i den by jeg bor i, er der bare næsten ikke plads til at skille sig ud, så her er det bedst bare at forholde sig neutral, så vidt det er muligt.
Boede jeg i en storby, tror jeg slet ikke jeg havde noget neutralt i mit klædeskab, foruden et par sorte stramme jeans – Sørgeligt at man ikke tør være sig selv i min by.
Da jeg var i Spanien levede jeg mig totalt ind i det, og dernede er der sgu ikke nogen der ser mærkeligt på dig, hvis du har noget anderledes tøj på.
Jeg købte sågar en masse lækkert tøj og en fed kopi taske. Dernede kunne jeg sagtens gå med det, for dernede var det noget alle kendte til – Herhjemme i den her by, vil man blive set underligt på, hvis man går rundt med en louis vuitton taske, også selvom det er en billig kopi.
Kan i fornemme, at jeg glæder mig til en fremtid i en anden by?

Anyways, farven gul! Det var den vi kom fra.
Jeg synes den er super fed, og jeg ser sommetider billeder på nettet, af piger som har købt de smukkeste gule kjoler. Jeg må da ærligt indrømme, at jeg er lidt fan, og derfor bliver dette indlæg dedikeret til GUL!

skaermbillede-2017-07-03-kl-17-10-29

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det er der sket i den seneste tid