"Forever 21" wishes

Galla 2016!

Studentertiden nærmer sig med hastige skridt, også for mig og jeg glæder mig meget, men samtidigt er jeg nervøs, for jeg tror bestemt at eksamenstiden bliver hård, dog glæder jeg mig til at vise mine lærere hvad de har gjort for mig i forhold til min undervisning, så selvfølgelig vil kæmpe for gode karakterer!
Læseferien starter allerede om halvanden måned – Jeg synes godt nok at det hér skoleår er gået hurtigt!

Den 29. april har vi gallafest på gymnasiet. Egentlig ville jeg ikke med, fordi jeg er ny i min klasse, og derfor har jeg ikke det samme forhold til de øvrige elever i klassen, som de selv har til hinanden, netop fordi de har gået i klasse sammen et år mere end jeg selv har været en del af klassen.
Jeg kom dog i tvivl forleden, for hvem har lyst til at gå glip af gallafesten? Det er den fest man som afgangselev ser allermest frem til, så  jeg gik fluks ind på Nelly og fandt en smuk gallakjole, som endda var sat ned med 60 procent!
Kjolen koster normalt 799,- men jeg gav kun 319,- for den, så jeg er helt bestemt tilfreds. Nu glæder jeg mig bare til den kommer med posten i næste uge, og håber at den passer mig, ellers skal jeg vidst have min mor igang med symaskinen! 😉

Kjolen kan findes lige hér
Jeg har købt min i sort. Den findes også i sølv til 319,- og i rosegold, dog til 799,-

Galla2016

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

"Forever 21" wishes