Nivea After Shave balm; Min nye primer

Min gallafest som afgangselev

I fredags var jeg til den længe ventede gallafest på min skole, og wow, en kæmpe skuffelse!
Jeg gav heldigvis kun 100,- for at deltage til festen og min kjole købte jeg på tilbud på Nelly.com. Min kjole er til gengæld smuk og jeg er rigtig glad for at have købt den, selvom jeg normalt aldrig bruger lange kjoler.

Anyways, festen var ikke særligt gennemført, efter min mening i hvert fald.
Der pisøsregnede – heldigvis kørte min stedfar mig til skolen i hans beskidte firmabil, så det var selvfølgelig dejligt, men også en smule sjovt, eftersom min bror eksempelvis blev kørt i limosine, haha!
Der var absolut ingen siddepladser, som der normalt er, så vi måtte gå rundt med flere krus med øl – Det var ikke ligefrem let, eftersom jeg også havde en pung at løfte på og en kjole som jeg var nødt til at hive op i, for ikke at risikere at vælte i mængden af mennesker.
Min veninde, en kammerat og jeg fandt et sted at sidde i kælderen, hvor folk i øvrigt larmede af helvedes til, brækkede sig fra en side og skabte sig som små børn.
Vi endte med at sidde på skolen i få timer, frem til kl. 21, hvor vi valgte at tage i byen og drikke nogle øl i stedet.
Det eneste positive ved denne gallaaften, var at jeg nåede at få taget galla billede med min lillebror, på skolen, at min kæreste var med i byen og at jeg også lige nåede at se min bedste ven i byen.
Jeg har længe sagt, at jeg ikke ville gå glip af gallafesten det år jeg afslutter gymnasiet, men jeg havde nok forventet at festen var lidt federe end den var, så øv for det.
Nu glæder jeg mig bare til læseferie om 2-3 uger, og studentertiden til sommer!

galla2016111 GALLA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nivea After Shave balm; Min nye primer