Nivea After Shave balm; Min nye primer

Jeg var altså virkelig skeptisk, da jeg begyndte at spotte flere piger som bruger Nivea after shave som primer under deres foundation, men nu har jeg alligevel ladet mig investere i én, mest fordi alle taler så postivt om det og så fordi der er noget mere for pengene, i forhold til hvad man ender op med, hvis man køber en primer fra et kendt makeup mærke.
Jeg er ikke særligt med på alle de nyeste makeup teknikker, hvad der findes af “do” og “dont’s”, hvilke børster der er bedst til forskellige formål og hvad årets læbestift farve er.
Jeg har brugt makeup i mange år, nok siden jeg begyndte at få uren hud. Jeg ville ønske at jeg kunne undgå alt den krigsmaling jeg må putte i ansigtet hver evig eneste morgen, men sådan er det nødt til at være for mit vedkommende, ellers får jeg det simpelthen elendigt med mig selv. Jeg er godt klar over, at andre nok ikke bemærker min problemhud, så meget som jeg selv gør og jeg ved også godt, at min hud er meget pænere end den var for 5 år siden. I dag får jeg en bums i ny og næ, men til gengæld er min hud virkelig fedtet og jeg har også et par ar efter gammelt uren hud, som jeg ikke var så god til at lade være i fred…
Anyways, jeg ved ikke meget om makeup og må indrømme, at jeg heller ikke bruger lang tid på at lægge det. Jeg smasker bare noget creme i ansigtet, noget foundation med en oval børste, noget pudder og selvfølgelig mascara, og sådan har jeg altid været tilfreds. Til fester kan jeg dog godt bruge lidt eyeliner og øjenskygge, men highlighter og alt det andet fine har jeg ikke styr på – overhovedet! Jeg bør begynde at se nogle videoer på nettet og på den måde blive bedre til at befinde mig i makeup verdenen, for det er altså flot, hvis man kan finde ud af det!
Jeg forestrækker bestemt et naturligt udseende, og jeg misunder de som kan være naturlige, med deres smukke hud, uden alverdens grimme urenheder – Mon ikke det en dag bliver min tur, Jeg håber! 😉
Umiddelbart efter at jeg har påført min makeup sidder den selvfølgelig fint, men når vi rammer formiddag og jeg sidder i skolen og pruster, for at nå min studenterhue om halvanden måned, så er min hud så ulækker, at jeg får lyst til at gemme mig.
Jeg må sommetider gå ud på toilettet og køre et papir hen over mit ansigt, for at få bare lidt af “olien” af. Min foundation ender med at sidde i linjerne i min hud, hvis det da ikke lægger sig i små kager rundt omkring i mit ansigt – Nøj, hvor er det grimt!
Jeg købte i dag Nivea After Shave i Føtex, for jeg føler simpelthen, at jeg er nødt til at få gjort ét eller andet ved min hud. På fredag skal jeg til galla og om få uger, skal mine forældres fotoalbum fyldes op med studenterbilleder, og så vil jeg altså gerne se nogenlunde anstændig ud!
Jeg har endnu ikke testet after shaven, men det gør jeg så snart jeg skal påføre makeup igen! Ud over dette, bør jeg komme forbi Matas én af dagene og spørge dem til råds efter en foundation til netop MIN problemhud!

NiveaAfterShave
Er der nogle af jer, som bruger Nivea After Shave som Primer – Hvad synes i om denne løsning? 🙂
Råd omkring makeup produkter til “Oily Skin” modtages med KYS hånd!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar