Kære 15 - årige mig

Let’s Jewelry

img_2339

Lad os da lige tage en snak om smykker, heriblandt mine smykker, og hvad jeg egentlig tænker omkring armbånd, fingerringe og halskæder.

For at være ærlig, så er jeg ikke en smykkeglad pige. Jeg synes smykker er helt vildt smukke, og nogle kvinder SKAL bare have smykker på, fordi det kan være så perfekt til rigtig rigtig mange.
Jeg har nok altid været en drengepige ved det angår.
På trods af det, har jeg da lidt smykker. Jeg har et smykkeskrin, som jeg fik af mine forældre for mange år siden. Jeg har en ring med min kæreste. Nej, det er ikke en forlovelsesring, for dertil er vi ikke nået endnu, men jeg venter stadig, hahaha! ej, spøg til side.
I hvert fald har min kæreste og jeg ens ringe. Jeg tror mere bare det er en “kærestering”, eller hvad man end bør kalde det. Hos os bliver det i hvert fald ikke kaldt en forlovelsesring, selvom nogle ville mene det.

Af smykker, foretrækker jeg fingerringe. Jeg bruger ikke rigtigt armbånd, halskæder og den slags. Det er simpelthen for pænt til mig. Det passer slet ikke til mig.
Jeg kan godt lide chokers, men det er sjældent jeg bruger dem.
Derimod har jeg et hav af Spinningsringe. Engang brugte jeg gerne 5 på hver ringefinger. Nu kan jeg godt nøjes med én eller to. 😉
Jeg har et par armbånd, men ikke noget jeg længere bruger. For eksempel har jeg ét af de populære Pandora armbånd. Jeg var helt vild med dét dengang jeg var mindre, men der var jeg også virkelig en pige med stort P. Jeg brugte nederdel hver dag, fine ballerina sko og fine spænder i håret, så selvfølgelig skulle smykkerne passe dertil!

De smykker jeg er allergladest for, er selvfølgelig de jeg har arvet. Jeg har ikke arvet så mange, men de jeg har er guldværd for mig, og jeg ville gå i stykker inden i, hvis de forsvandt.
Da min farmor døde tilbage i 2009, arvede jeg hendes Marguerit fingerring. Den er sindssygt smuk, og tanken om at min farmor har båret på den i en stor del af hendes liv, gør den endnu smukkere for mig. Den er slidt, men det gør den absolut kun mere unik.
Derudover har jeg arvet en halskæde af min mormor. Jeg fik halskæden da jeg blev døbt, men mine forældre gemte den i en æske, til jeg blev ældre, fordi de ikke ville have at jeg skulle tabe den, hvilket selvfølgelig er forståeligt, eftersom halskæden var én min mormor selv fik i konfirmationsgave, for mange år siden.
Min mormor døde desværre for 2 år siden, og jeg savner hende hver evig eneste dag, så det gør helt ondt. Hun var en god ven at have! Da min mormor lå meget syg med kræft, begyndte jeg at bære halskæden, og jeg havde endda den og min farmors Marguerit ring på til mine eksaminer i sommers. Jeg er sikker på, at de bragte lykke, frem mod mit gennemsnit på 7,6.

img_2332

Jeg bruger øreringe, så det er selvfølgelig også et smykke jeg er rigtig glad for. Dog er jeg mest til piercinger – jeg ved ikke, om man kan kalde dét for et smykke?
I hvert fald har jeg en navlepiercing. Jeg har haft to i næsen.

img_2360

Alt i alt.

Smykker er smukke, de udsender femininitet hos de som bærer dem. Jeg er nok bare ikke så feminin hvad det angår, hm. Måske bør jeg gøre noget ved dét.
Jeg kan ikke lide armbånd, men har det ok med ur til tider. Jeg har et rigtig fint ur, fra mærket “Gade og Juul”. Jeg har nogle armbånd som jeg er ret glad for. De stammer fra psykiatrien, hvor jeg var indlagt i 5 uger. Jeg har gemt dem, fordi de kan minde mig om, at jeg havde en svær tid, som jeg heldigvis er kommet et godt stykke forbi. Det kræver tid, men psykiatrien skubbede mig i den rigtige retning.
Fingerringe kan jeg ikke undvære. Jeg føler mig nøgen uden, og halskæder bruger jeg kun sommetider. Jeg har også en halskæde med mit navn på, som jeg fik i konfirmationsgave tilbage i 2009 – Den er jeg også rigtig glad for!

Hvad er jeres mening om smykker, og hvilke slags holder i mest af?


img_2349

img_2353

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kære 15 - årige mig