Behandlingen genoptages!

Kære 15 – årige mig

Dine forældre er ikke dine fjender. De gør det så godt de kan, men det er heller ikke nemt for dem, at håndtere dig i den alder du er i nu. Du er besværlig, men det ændrer sig med tiden. Værdsæt dine forældre – For det meste, hvis ikke altid, har de ret.

Hvis noget føles forkert, så lad være. Du får intet ud af, at presse dig selv, tværtimod.

Og, husk nu at vælg dine venner med omhu. Lad være med at være så godtroende. Lad være med at fortæl alle dine dybeste hemmeligheder til folk du kun lige har mødt. De vil bruge det hele i mod dig, for at få dig til at se værre ud end dem.

Mobbere er ødelagte mennesker. Hør ikke på deres onde ord, og lad dig ikke påvirke af deres handlinger. Jeg ved godt, at det gør ondt, men det er ikke dig der er forkert – Det er dem.

Jeg ved godt at teenagere skal prøve grænser af, men hør på dine forældre, når de råder dig til at slappe lidt af. Dit hår er smukt. Det er langt, det er lyst, det er kraftigt, og mange piger drømmer om et hår som dit. Lad være med at låse badeværelse døren, med en fortynder saks og en pakke med billig sort hårfarve. Bare stop, for du vil virkelig ærgrer dig, når du bliver ældre.
Ærligt, så bør du bare stoppe dit overforbrug af hårfarve. Du er smuk, præcist som du er.

Tænk over, at du har blond hår, og altså heller ikke har den mørkeste hud i verden. Faktisk er du rigtig bleg. Når du alligevel vælger at bruge makeup, i det her tilfælde foundation, så lad være med at bruge en farve, som er mørkere end din hud. Det ser forfærdeligt ud, og de som holder af dig, vil fortælle dig det. Bliv ikke sur, hvis din mor kommentere på din kant af foundation, som skiller dit ansigt fra din hals.

Tillad dig selv, ikke altid at hige efter at være perfekt. Det er helt fint at have løst tøj på i skole. Det er ok ikke at glatte dit hår hver morgen. En løs knold og ingen mascara ser faktisk helt fint ud.

Skolens populære pige, som datede dit crush og fik alles opmærksomhed, hun lever nu et liv hun ikke har lyst til. Hun ville elske at opleve den frihed du har nu. Hun ville elske at være nået dertil hvor du er.
Lad være med at påvirke dig af, hvordan folk er nu. En dag vil i leve hvert jeres liv. Måske ser du dem aldrig igen. Jeg ved godt at nogle mennesker kan være ubehagelige lige nu, men også de vil forhåbentligt ændre sig.

Og du vil også ændre dig – Gudskelov for det!

Lyt altid til dit hjerte. Kun dét kan fortælle dig, hvad du skal gøre, og hvad du ikke skal gøre.

// 22 årige dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Behandlingen genoptages!