Jeg savner hende

Angst for at køre bil #2

Jeg lovede jo faktisk at komme med løbende updates omkring min brug af App’en “Hellomind” – Hvor jeg gennem et forløb med 10 hypnose sessioner, forhåbentligt kan få styr på min angst for at køre bil.
Jeg er slet ikke halvvejs igennem hypnosen endnu, faktisk har jeg kun gennemført tre af sessionerne. Jeg skal være bedre til at huske dem!

Når det kommer til hypnose, er jeg virkelig dårlig til at slappe af. Den første session, gik ikke super godt for mig, da jeg havde tankerne alle mulige andre steder henne, tror jeg.
Men nu hvor jeg har taget et par sessioner mere, synes jeg at det bliver bedre og bedre, og jeg er helt klart blevet bedre til at slappe af under sessionerne, som varer ca. en halv time.

Taget i betragtning af, at jeg kun har gennemført 3/10 sessioner, så føler jeg egentlig allerede at der er sket ét eller andet. Jeg har det ikke så dårligt inden jeg skal ud og køre, hvilket jeg havde før. Jeg kan stadig opleve ubehag når jeg sidder bag rettet og kører, men slet ikke på samme måde som før, så jeg glæder mig til at se, hvordan det ser ud, når jeg er færdig med de sidste 7 sessioner, som jeg nok burde se at komme igang med. Hvis det er helt galt, må jeg jo købe 10 sessioner mere, for prisen er bestemt til at have med at gøre!
Jeg gav 69,- for 10 stk. og med i prisen får man en “hypnose stemme” som er rigtig behagelig, hvilket selvfølgelig er en del af pointen med hypnose.

Tjek mit første indlæg om angst for at køre bil, hér!

Jeg vil helt klart anbefale “Hellomind” til folk med fobier, lige som jeg 🙂
Der er tonsvis af forskellige sessioner og så er app’en super nem at håndtere!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg savner hende