Hindbærsnitter in the makin'

Solkysten #1

Igen er jeg gået helt i stå med min blog – Fandens… Jeg troede jeg var bedre til at holde fast i ting, men åbentbart ikke!

Jeg kan da lige starte ud med, at dele lidt omkring min ferie i Fuengirola!
Hvis nogle er i tvivl om hvor det ligger, så er det 20 km. fra Malaga i det allersydligste Spanien – Solkysten, jeps!
Jeg har aldrig været på en ferie i syden. Mine forældre har ikke rigtig haft pengene til det, og forståeligt nok, for vi er alligevel en stor familie. Med alle mine søskende, biologiske som ikke biologiske, så er vi 5 og dermed 7 hvis man tæller min mor og stedfar med.
Jeg har nok været i udlandet før, men det har højest været England eller Tyskland.
London og Berlin er da også helt fantastisk, men 30 grader i sydens sol, er altså helt klart at foretrække!

Jeg var afsted med min mor og lillesøster, og det var slet ikke så dårligt endda. Min lillesøster fylder 10 til sommer, og turen til Spanien var hendes første flyvetur! Hun klarede det i stiv arm, så det var godt. Vi havde en hyggelig uge med en masse sol og varme, pånær lige 38 timer hvor der stod ned i lårfede stråler!
Fuengirola er et smukt sted, og jeg er fan. Jeg tror aldrig jeg har følt mig så meget hjemme, som jeg gjorde i Spanien. Selvom jeg var flere tusinde kilometer væk fra Danmark, så var der stadig danskere over alt, så det føltes alligevel ret hjemligt. I Spanien føler jeg man kan være som man har lyst til at være. Der er ikke nær så mange fordomme, og folk ser ikke mærkeligt på én hvis man har en anderledes stil end andre. Jeg vil rigtig gerne flytte derned engang i fremtiden!
Vi fløj i 3,5 time fra Aalborg, og kørte i bil 20 minutter, da vi ankom til Malaga, så det er jo sådan set ikke længere væk end København, hvis man sammenligner transport med henholdsvis tog og fly.. Kilometerafstanden er bare lidt en anden!
Vi boede i en lækker ferie lejlighed dernede. Et ældre ægtepar, som min mor kender, var så søde at lade os bo hos dem. Vi havde ovenikøbet egen tag terresse med swimmingpool! Ikke at det var der vi brugte tiden, for stranden lå kun 150 meter væk.
Jeg vil købt nogle småting med hjem, men ellers fik jeg bare taget en masse billeder og drukket et par lækre sommerdrinks – Strawberry Daiquiri og Sangria, må man altså ikke gå ned på når man nu sidder i sydens sol!
Jeg fik købt et par vanvittigt smukke kjoler til næsten ingen penge, samt en Louis Vuitton taske, dog fake, men når jeg nu er i et land med fake tasker, så var jeg altså nødt til at eje én!
Ægte eller ej, jeg elsker den alligevel!

Forhåbentligt får vi også snart lidt varmere temperatur herhjemme.
Jeg er begyndt at træne sammen med min mor – Noget skal jeg jo have tiden til at gå med, de dage hvor jeg ikke sidder i terapi på psykiatrisk sygehus! Og ja, jeg trænger sgu lidt til en opstrammer… Mine lår og mave er ikke hvad de har været.

img_2781
img_2810

img_2773

img_2767

img_2747

img_2741

img_2730

img_2645

img_3016

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hindbærsnitter in the makin'