Forfærdelig oplevelse i H&M

Forfærdelig oplevelse i H&M

Jeg ved ikke om man kan kalde denne “oplevelse” direkte forfærdelig, men jeg synes egentlig det er en smule trist eller ærgerligt på nogle punkter.
Jeg var en tur i vores lokale H&M forretning igår (Ja, i Frederikshavn har vi også en H&M, endda med to etager og rulletrapper!). I det gode vejr havde min kæreste og jeg ikke rigtigt andet at give os til, så det måtte betyde at vi skulle i gågaden og bruge alle de penge vi absolut ikke har på denne tid af måneden. Jeg skulle egentlig i H&M efter en ny pudderbørste, da de er langt billigere derinde, end de er i Matas, men der er simpelthen så mange fantastiske tilbud i butikken lige nu. Jeg købte en del trøjer til 20,- og kjolen jeg skal have på til min fætters studentergilde i næste uge!
Vi havde ret travlt, da vi også skulle nå nogle andre steder hen, inden byen lukkede, så jeg fløj rundt i butikken, men kunne bare ikke finde make-up hylden! hmm, tænkte jeg og blev nødt til at gå.

Senere da jeg kom hjem og satte mig foran min computer, så jeg til fældigt vis at en ung kvinde havde lagt et opslag op på en Facebook side, hvor hun spurgte om nogle skulle i en H&M forretning i nærmere fremtid, da hun manglede en bronze pudder(Billede vedlagt). Hun havde sågar tjekket deres hjemmeside, men derinde var den udsolgt, dog i første omgang sat ned til 20,-
Jeg undrede mig, men tænkte samtidigt “F**K”… Jeg er selv en meget glad ejer af en sådan bronze pudder. Min købte jeg nok da jeg var 12-13 år. Det var dengang jeg lige var begyndt at bruge lidt make-up. Det lignede lort, for jeg tværede den mørke pudder rundt i hele ansigtet, så jeg havde den flotte kant, som nogle også får hvis de ikke bruger en Foundation som passer til deres egen hudfarve. Jeg er altså naturligt blondine og MEGET lys i huden, så forestil jer lige hvordan det så ud – WOW..
Nå, men.. Jeg har altså stadig denne pudder. Dog bruger jeg den nu kun på mine kindben og lignende, når jeg har lagt min make-up, bare for at jeg ikke ser helt bleg ud. Min pudder røg desværre på gulvet forleden morgen, og så er den på vej til at være tømt. Jeg tænkte derfor, at jeg måtte i vores H&M igen, bare for at se om de tilfældigvis havde én til at ligge i en rodebunke med andre ting på tilbud.
Jeg tog derfor bussen ned til byen i formiddags, og skyndte mig i H&M. Jeg søgte rundt længe efter make-up, men hylden er simpelthen VÆK. Normalt plejer de at have mange make-up produkter.. Både børster, øjenskygger, læbestifter, neglelakke – You name it. Der var bare intet nogle steder! Jeg ved ikke om H&M er stoppet med at sælge make-up produkter eller hvad der sker?
Jeg fandt to billige toppe, 10,- pr stk. som jeg altså lige måtte have med, og så heldig som jeg åbenbart var i dag, så lå bronze pudderen oppe ved kassen.
Der var ikke mange tilbage, men det gør mig intet, for med én enkelt har jeg pudder til mange år ud i fremtiden 😉

 

bronze poowder h&m

 

Signature

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Forfærdelig oplevelse i H&M