ZancaSonne Wishes

“Bye Facewipes” – Fjern Makeup KUN med vand!

Haha, kun med vand, er måske så meget sagt, for man kan vel ikke fjerne det kun med vand. Man skal vel altid bruge en klud, sine hænder eller andet til dette formål?
Wow, det var virkelig en totalt ligegyldig information eller konstatering.
Anyways…

Hvem elsker ikke lave priser når det kommer til indkøb, især beauty produkter?
Jeg siger i hvert fald ikke nej tak til gode og lave priser! Kald mig bare nærig, men nogle gange har jeg bare ikke alverdens penge at kaste efter produkter til ansigtet eller lignende, fattig studerende – Jeps, det tror jeg nok!
Jeg har elsket Normalbutikkerne siden de åbnede, men nu hvor vi også har fået den i Frederikshavn, er jeg begyndt at handle derinde, nærmest én gang om ugen. Jeg køber virkelig alt derinde – Selv Tampax koster det halve af hvad de koster i Fakta, Ja jeg er pige og ja, jeg har også menstruation.

Forleden var jeg “tilfældigvis” i Normal fordi jeg manglede Ovennævnte (Tampax) og jeg faldt da også lige over et par andre småting, heriblandt “Derma V10 Make Off Mitt”.

Beskrivelse af produktet
“Derma V10 Make Off Mitt” er en mikrofiber klud som hjælper til fjernelse af Makeup. Jeg synes det var en smule latterligt da jeg så den i Normal. Jeg tænkte “Det her må simpelthen være en joke”. Hvad er meningen ellers med, at der findes så mange renseprodukter til fjernelse af makeup, hvad er meningen med at hele mit skab er fyldt med produkter til dette formål?
Alligevel syntes jeg at det lød sjovt og jeg var altså nødt til at købe én, og for 19,- tror jeg altså lige at min SU overlever.
Kluden pakkede jeg ud forleden aften da jeg skulle have mit makeup af efter en lang dag, vi taler altså både foundation, concealer, mascara og pudder + det problem, at min hud nogle aftener er vildt fedtet efter at have været pakket ind i makeup så mange timer.

Kluden er blød og kan tages på hånden som en slags handske, hvilket jo sådan set er fint.
Jeg holdte kluden under det varme vand, som der stod beskrevet på indpakningen, og uden renseprodukter begyndte jeg at køre kluden rundt i mit ansigt, og Wow, jeg blev overrasket.
Den fjernede ALT, ja faktisk var den næsten bedre til at fjerne min mascara end mine vatrondeller med makeup fjerner er.
Den efterlader ikke kun huden ren for makeup, men også en egentlig følelse af at huden kan ånde frit. Jeg føler jeg kan sove godt når jeg har renset min hud med “Make off mitt”, netop fordi jeg nu ikke behøver bruge flere forskellige produkter, som egentlig bare svier og gør ondt ved anvendelse.

Super fordele!
1.
Den er billig (19,- i Normal butikkerne)
2. Den kan bruges igen og igen. Man kan enten vaske den i sæbe umiddelbart efter man har brugt den og herefter ligge den et sted hvor den kan tørre, eller man kan smide den med i vaskemaskinen når andet tøj/håndklæder skal vaskes.
3. Den er perfekt, hvis man af den ene eller anden grund vil skære ned på sit forbrug af ansigtsprodukter, hvilket især vil være en fordel for mig, da min hud er ødelagt og med tendens til urenheder – Jeg er sikker på at dette produkt er en gave til folk med en hud som min.
4. Den er virkelig praktisk, hvis man er doven eller træt og dermed ikke orker at bruge lang tid på badeværelset inden sengetid!
5. Den fjerner ubesværet alt makeup og mascara og trænger let gennem det fedtede lag af beautyprodukter.
6. Huden efterlades ren men også blød og glat.
7. “Derma V10 Make Off Mitt” laver ikke rod i hudens pH balance, ligesom sæbe og andre produkter nemt kan gøre og efterlader brugeren med en lækker følelse, eftersom huden ikke bliver irriteret, som den kan gøre ved brug af alverdens renseprodukter.

Jeg glæder mig allerede til at skulle bruge den igen.
Køb én, jeg garanterer jer, at i ikke vil fortryde!

Foruden min Make Off Mitt måtte jeg altså også lige købe ny shampoo og conditioner.
Jeg har aldrig prøvet Aussie shampoo, men kun hørt positivt om det fra andre, og så koster en shampoo kun 39,- i Normal – Billigt.

IMG_0771 IMG_0772 IMG_0773

SIGNATUR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

ZancaSonne Wishes