Mine tatoveringer!

Drømmer om at rejse verden rundt!

Hvis der er noget jeg drømmer om, og noget jeg med sikkerhed vil give mig selv tid til, inden jeg bliver alt for “gammel”, så er det at rejse rundt i verden!
Jeg har altid været “misundelig” på de som bor i alle andre lande end Danmark, pånær de lande hvor mængden af hungersnød, katastrofer og sygdom er enorm og så skrækkelig blot at tænke på. Hvis jeg skulle tage til nogle af “de” lande, skulle det være hvis jeg engang har penge nok og dermed råd til at hyre et par dygtige læger, medbringe en masse medicin, og evt. nogle dygtige kokke, med speciale inden for at lave mad til MANGE sultne mennesker, for nøj, hvor gør det ondt i mit hjerte at se og tænke på, hvordan mange i den her verden har det og hvor godt jeg egentlig har det i forhold til det de må opleve og udsættes for.
Anyways, nok om mine følelser!
Danmark er helt sikkert fint og smukt på sine helt egne måder, men jeg kan altså næsten ikke komme på et sted i landet, som jeg ikke har oplevet endnu. Mine forældre har aldrig taget os med til udlandet på badeferie, da der simpelthen ikke har været råd, så dermed har jeg altså oplevet rigtig meget i Danmark, hvilket selvfølgelig har været helt fantastisk, men efter 21 år, er det altså bare gået hen og blevet lidt halvkedeligt. Jeg vil dog lige tilføje, at det dejligste sted jeg har besøgt i Danmark, er Bornholm. Jeg var dér sidste sommer, sammen med min familie, kort efter min mormor, som faktisk er fra Bornholm, døde af kræft. Det var en dejlig ferie med en masse fantastiske oplevelser med min skønne familie, og jeg vil bestemt ikke være de oplevelser foruden.
Nu bor jeg i én af landets nok mest kedelige byer. Der er ikke meget bemærkelsesværdigt, men alligevel strømmer turister hertil på baggrund af nogle ting som jeg da godt lige kan nævne:

1. Vi har DK’s længste gågade og egentlig er den også ok hyggelig at begå sig i.
2. Vi har mange smukke bygninger, men det er der vel også i så mange andre byer!
3. Interesserer man sig for 2. Verdenskrig og bunkere især, så kom til Frederikshavn! Vi har enormt meget for de krigsinteresserede!
4. TV serien “Norskov” som kørte på Tv2 i slutningen af 2015 er filmet netop hér i Frederikshavn, hvilket man som “fras-havner” selvfølgelig er stolt over. Desuden håber vi meget på at Tv2 giver grønt lys til en sæson eller to mere!

Okay, jeg taler for meget om noget som jeg startede med at beskrive som noget vildt kedeligt..
Jeg har været i London, flere steder i Tyskland, Sverige, Norge, ja det var vidst det. Min liste over besøgte steder er virkelig kort, men til gengæld er min liste over steder jeg ønsker at besøge, enormt lang.
En drøm jeg længe har gået med, er at opleve Italien. Særligt Rom, Venedig og Verona vil jeg vildt gerne “bosætte” mig i, i et par måneder. Jeg ved ikke meget om landet, men de få ting jeg ved, er nok.
Rom er simpelthen bare fantastisk smuk, og det ved jeg ud fra alle de billeder min mor sendte, da hende og min stedfar var afsted i september sidste år. Jeg misunder dem SÅ meget, men er glad for at de fik nogle dage alene, væk fra stress og jag, og så var dét en rejse min mor længe havde sparet op til!
Bygningsværkerne i Rom er helt sikkert også noget jeg vil se frem til engang at kunne opleve. Jeg er ikke typen der skal ligge ved en pool eller ved stranden i to uger i træk. Jeg vil ud og opleve ting, og det er jeg sikker på at man kan i Italien.
Jeg har lidt haft i tankerne at købe billet til et par uger i Rom når jeg er færdig på HF, måske til september, hvor mine forældre også var afsted. De fik billetter forholdsvist billigt, nu hvor det var uden for højsæsonen, men alligevel var der stadig omkring de 20 grader dernede.
Ud over Italien bliver jeg nødt til at få sparet sammen til en lang ferie til USA, især New York. Rejsen er med sikkerhed dyr – måske jeg skal vente med dét til jeg engang skal på bryllupsrejse 😉

Det her blev virkelig et langt indlæg, håber det går!
Hvis jeg havde råd, havde jeg bestilt en 6 måneders ferie og besøgt flere steder i hele verden, eller måske valgt en bilferie med min kæreste, nogle venner, min familie eller dem alle sammen? En bilferie gennem Europa kunne da være fedt, eller hvad synes i? 🙂

Skal nogle af jer ud at rejse i 2016 og hvor skal i hen?

Rejser

 

 

SIGNATUR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mine tatoveringer!