Disse ting var helt almindelige i min barndom...

Var du teenager i 00’erne?

.. Det var jeg!

Som teenager i 00’erne var der både gode og dårlige ting, men sådan er det vel med alting. Om 10 år, vil man sikkert væmmes over de ting man gjorde og det tøj man gik i nu.

Der er mange ting jeg husker fra mine teenage år. Nogle af dem er for mig fine at tænke tilbage på, mens andre er direkte pinlige.
Måske mindes i selv nogle ting, hvis i som mig er født i 90’erne og derfor var teenager i 00’erne!

  1. Kawasaki sko
    Man kunne få dem både som flade sko, og som støvler.
    Jeg holdte mig til de flade sko, og de var sådan set fine nok. Jeg ville sagtens kunne gå i sådan et par i dag. Jeg havde skoene i sort og hvid. Jeg var ikke én af de som købte skoene i vilde skrig farver, men til gengæld tegnede jeg på mine hvide sko med tuscher. Det gjorde jeg sådan set også på mine Converse Sko dengang.
  2. Partisaner tørklæder
    Skrækkeligt, bare skrækkeligt. Hvad mere er der at sige? Jeg havde rigtig mange af de tørklæder, og jeg brugte dem flittigt, men wow, de var grimme.
  3. D&G t-shirten
    Åh….
    Jeg havde selv den gennemsigtige t-shirt med uendeligt mange D&G logoer på.. Pæn var den ikke, men dengang var den åbentbart rigtig smart. Gudskelov havde jeg da en top på inden under.
  4. Det store mavebælte
    Dét var bare prikken over i’et!
    Sad det lige under bh’en, så det kunne holde brysterne lidt oppe, så var det rigtig godt. Så kunne man jo rent faktisk lade som om, at man havde bare lidt barm, selvom der var absolut intet, til at fylde bh’en ud.
  5. Mørk foundation
    Hahahaha, bare haha.
    Hvorfor gjorde man det? Tænkte man virkelig ikke længere end dét?
    Jeg havde heldigvis en mor, som fortalte mig, at det så skrækkeligt ud, men af én eller anden grund var jeg ligeglad. Det var bare rigtig lækkert, når hals og ansigt ikke havde tæt på den samme farve. Gudskelov, er man da blevet klogere.
  6. Lange perlekæder
    Jeg fandt faktisk et billede for ikke så længe siden, hvor jeg har træningsbukser og en hættetrøje på – sammen med 3 halskæder i forskellige farver.
    HVAD gik der lige galt.
  7. Choker halskæden
    Den er jo faktisk for nyligt blevet rigtig populær igen, og jeg kan faktisk rigtig godt lide den, så den flover jeg mig ikke over. Med hensyn til den, havde teenagepiger egentlig en fin stil!
  8. Dansen til Hot, af Nik og Jay
    Haha. Den sang blev hørt til samtlige fødselsdagsfester jeg var til, og der blev danset flittigt til “Lad mig se dig gå frem og tilbage, fra side, til side…”
  9. Da Britney Spears klippede sig skaldet
    Det skete vel omkring 2007, da jeg var 13 år gammel, og er nok en ting de fleste husker.
  10. Hele dit liv er dokumenteret
    Hvis du har haft Facebook i mange år, vil du helt sikkert kunne opspore pinlige minder og underlige status opdateringer helt tilbage til dine teenageår.

img_1462-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Disse ting var helt almindelige i min barndom...