"Glem mig, jeg er allerede væk" eller det troede jeg i hvert fald!

Borderline; Sådan føles det!

Borderline

Jeg fiksede blot en lynhurtig billede redigering i Photoshop, for at illustrere hvordan jeg især har det med MIN borderline personlighedsforstyrrelse!
Jeg forsøger med dette billede at vise, at jeg hver dag står op, og tager en “maske” på. Jeg tror ikke på, at jeg er mig selv til fulde, men at jeg hver dag står op og er en helt anden person end jeg var dagen forinden. Nogle dage er jeg en person jeg ønsker at være, andre dage, er det min indre dæmon, der har sat sig udenpå og så ønsker jeg bestemt ikke at være i min krop. Den ene dag kan jeg være super glad, mens jeg den efterfølgende kan være totalt indesluttet, ked af det og frustreret. Dette er for mit vedkommende, nok én af de sværeste dele i kampen om at vinde over Borderlinen!
Jeg har ikke bare én maske at vælge imellem. Hjemme hos mig, hænger der et hav af forskellige masker, som gør det ret uoverskueligt at overkomme hvilken maske jeg skal tage på de forskellige dage.
Borderline er som nogle ved eller måske har læst i mine tidligere indlæg, meget svær at forstå og sætte sig ind i, så dette er ét af mine bedste bud til at beskrive en enorm stor del af det vi kæmper med.

Jeg orkede virkelig ikke at bruge flere timer i Photoshop, så det vil jeg gerne undskylde for! 😉

SIGNATUR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

"Glem mig, jeg er allerede væk" eller det troede jeg i hvert fald!