All Things Yellow

Nordjyde på tur // Turist i Aarhus

Sikke en kedelig tid vi er havnet i…
Regn, regn, regn.
Jeg har søgt hele Danmark rundt efter en vejrudsigt, som lyder på andet end regn, men intet er dukket op. Øv! Dog håber jeg, at vi når at få lidt sommer igen, inden efteråret kommer.
forleden tog min kæreste, vores hund og jeg på tur til Aarhus – kun med én overnatning, men så kom vi i det mindste lidt væk fra det Nordjyske, hvor vi bor.

Det var ikke super meget vi fik set eller oplevet dernede, og med en lille hund er alting faktisk langt mere besværligt, for ikke mange steder er hunde velkomne. Jeg tror jeg skal igang med at søge lidt på, hvordan man lettest holder ferie når man har en hund. Mine forældre har deres to labrador hunde med på camping når de er afsted på ferie, men de har så også en campingvogn, og de hunde er bedre til at være alene i et par timer, end vores lille chihuahua er.

Tilbage til Aarhus.
Vi fik gået et par ture omkring og på Strøget, men vores 9 måneder gamle hund virkede ikke helt tilfreds med situationen. Han er så også vant til færre mennesker og mindre larm, så det har måske gjort lidt af udfaldet.
Derudover var vi i Aros. Ikke at kunst normalt siger mig synderligt meget, men det var da fint nok og jeg fik da også set Aarhus fra toppen og luret på den meget store dreng der sidder inde på museet! Det var nok de to vigtigste ting for mig, at opleve på Aros. Interesserer man sig for kunst, vil jeg dog anbefale Aros og rose stedet. De har jo en helt vild udstilling af alt muligt!
Vi nåede kun at være derinde i et par timer. Hvis man skulle have sat sig ind i alting derinde og læst alting, så skulle man nok have brugt lidt længere tid derinde.

Inden vi drog mod Frederikshavn igen, var vi da også lige et smut forbi Marselisborg slot!
Det er super smukt og så var hunde velkomne på grunden 😉
Nu er der kun tilbage at finde ud af, hvad vi skal lave i næste uge, inden min kæreste igen skal starte på arbejde, men med alt den regn, bliver det da vidst ikke til det helt vilde. Øv!
Jeg har faktisk stadig vejrudsigten fra Fuengirola indkodet i min Iphone. Man bliver bare lidt halv trist når man sidder og kigger på 30 grader og høj sol… Wow, jeg savner Spanien og Solkysten!

img_3320

img_3285

img_3277

img_3266

img_3253

img_3213

img_3226

img_3208

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

All Things Yellow