Nordjyde på tur // Turist i Aarhus

Webshop under opbygning!

Forhåbentligt får jeg snart tid til at starte min webshop.
Jeg bruger enormt meget tid på at tegne herhjemme, mens min kæreste arbejder og først har fri 17:30 hver dag. – Noget skal jeg jo have tiden til at gå med, og jeg kan gode lide at være kreativ, blandt andet med at tegne.
Før hen brugte jeg papir og blyant samt forskellige tusser, men nu er jeg gået over til det mere digitale og dermed anskaffet mig en Wacom tablet/tegneplade. Jeg tror egentlig allerede jeg har nævnt det i et indlæg, men nu fik jeg nævnt det igen.
Det tager tid at tegne grafisk, når det skal være godt i hvert fald. Jeg har faktisk brugt flere dage på nogle af mine grafiske projekter. Ikke at jeg ikke også brugte tid på det da jeg tegnede i hånden, men det her kræver tydeligvis lidt mere fra min side – Måske fordi det stadig er nyt for mig, at tegne på den måde.
Indtil videre har jeg tegnet en hel masse kaktusser. Jeg elsker kaktusser, og derfor var jeg da nødt til at tegne dem som noget af det første. Jeg har også nogle ande projekter igang, men før jeg åbner min hjemmeside, skal jeg have nogle flere færdige projekter, ellers vil det virke ret tomt og en smule uinteressant.
Jeg holder jer opdateret med mine projekter, og håber at jeg med en webshop, gennem min blog og måske Instagram, kan komme lidt længere ud med min interesse for grafisk design og kreativitet gennem tegning generelt.
Hvis i har nogle ideer til noget jeg kan tegne eller lignende, så må i meget gerne dele ideerne med mig, enten hér eller på Instagram
@annsophieldavid

img_3166

img_3170

live-your-dream-2045928_960_720

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nordjyde på tur // Turist i Aarhus